-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
AGENDA
   
 

-Agenda
---

 
Desembre 2018
- Any Josep Maria Llompart 2018
L’Any Llompart, declaració conjunta entre el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma, la Universitat de les Illes Balears, l’Obra Cultural Balears i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, ha estrenat lloc web, des d’on es pot seguir l’actualitat sobre les activitats per commemorar aquest any dedicat a l’escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart de la Peña (1925-1993), de qui aquest passat 28 de gener de 2018 s’han complit 25 anys de la seva mort; un personatge imprescindible que, parafrasejant Salvador Espriu, va viure per salvar-nos els mots. Al web http://www.anyllompart.cat/, encàrrec de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, ja es pot consultar la declaració institucional, aprovada pel Consell de Govern de 22 de desembre de 2017, però també la vida i obra de Llompart, a cura de Cèlia Riba i la comissària de l’Any Llompart, Pilar Arnau; així com l’agenda d’activitats previstes, el recull de l’actualitat informativa i permet l'accés al material gràfic.

2018 - Illes Balears
---
- Taula rodona “Estat de l'educació a les Illes Balears i reptes de futur”
Organitzada pel Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a les Illes Balears (FEAEIB).
Hi participen:
MARTÍ X. MARCH, conseller d'Educació i Universitat de la CAIB.
GLÒRIA FERRER, presidenta de Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA Mallorca).
COSME ORELL, representant de l’STEI Intersindical.
GEMMA CARDONA, presidenta d'Escola Catòlica Illes Balears (ECIB).
Modera: MIQUEL F. OLIVER, professor titular de la Facultat d'Educació (UIB) i membre del FEAEIB.

12 de desembre a les 19 h - Sala d'actes de l'Edifici Sa Riera. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma
---
- Sessions de preparació per a la 55a Olimpíada Matemàtica
Com cada any, l’SBM-XEIX organitza les sessions de preparació per a l’Olimpíada Matemàtica de batxillerat que organitza anualment la RSME (Real Societat Matemàtica Espanyola). Aquestes sessions són obertes, de franc, per a qualsevol alumne de batxillerat que li pugui interessar, i també per algun de quart d’ESO (tenint en compte que la seva presentació a l’olimpíada només és podria fer en cas excepcional) i també compten amb el suport de la Universitat de les Illes Balears.
Enguany seguirem a l’edifici de Sa Riera l’aula encara està per determinar. La primera sessió començarà el disabte 13 d’Octubre a les 10:30h, i la darrera sessió serà el dissabte 15 de Desembre a les 10:30h. Enguany contam amb una gran varietat de ponents, molts d’ells professors de matemàtiques de la UIB, així com també un exalumne de les sessions i guanyador de la medalla de plata a la fase nacional de les olimpíades. Als documents adjunts a la web de la xeix www.xeix.org podeu consultar el programa definitiu. Us podeu inscriure emplenant el formulari que podreu trobar a la mateixa web.

Del 13 d'octubre al 15 de desembre - Edifici Sa Riera. Palma
---
-  34 Trobada de Joves Investigadors
La Trobada de Joves Investigadors és una activitat dirigida a aquells joves que han decidit que la recerca formi part de la seva vida. Una activitat oberta a tots els joves, independentment de l'àrea de recerca a la qual es dediquin, o del nivell educatiu. Perquè investigar és una tasca que es fa quan prepares al tesi, però que també pots realitzar en ensenyaments mitjans o en el temps lliure.

Del 6 al 9 de desembre – Salamanca
---
-
 
Gener 2019
- Proves de llengua catalana de gener de 2019
La Direcció General de Política Lingüística obre la convocatòria de gener de 2019 de proves per obtenir els certificats de català dels nivells A2, B1, B2, i C1.
Dates de les proves escrites: el mes de gener de 2019
- Dia 22: nivell B2, horabaixa.
- Dia 26: nivells A2 i C1, dematí.
- Dia 29: nivell B1, horabaixa.
- Proves orals: entre l’11 i el 19 de març
Llocs de les proves: Palma, Manacor, Inca, Ciutadella, Eivissa i Formentera
[ calendari ] [ cartell ]
Termini d’inscripció: del 6 al 19 de novembre de 2018
---
-
 

Darrera actualització de l'Agenda: 5-12-2018

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-