-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
CENTRES
   
 

-Tauler d'anuncis
---

 
Premis i concursos >> Premis i Concursos:

>>per al professorat i centres educatius

>> per a l'alumnat

Tauler d'anuncis

---
>>per a professors i centres educatius

---


---

   
logo Premi a l’Acció Magistral 2019

Fad i BBVA, a través d'Acció Magistral, convoquen el Premi Acció Magistral 2019.
Finalitat: donar visibilitat a iniciatives d'innovació social educativa que s'estan duent a terme en centres educatius espanyols per part del professorat, alumnat i famílies.
Quatre modalitats: projecte de centre, idees docent, AMPA, i idees alumnat.

NOVETAT Des d'Acció Magistral estan organitzant la Trobada Acció Magistral 2019 que se celebrarà els dies 20 i 21 de setembre de 2019 en Campus BBVA (La Moraleja, Madrid). Un fòrum de reunió pels qui esteu interessats i interessades en experiències i projectes d'Innovació Social Educativa. L'esdeveniment és gratuït i, a més, ofereixen allotjament (obligatori allotjar-se la nit del dijous i la nit del divendres) i manutenció per a qui la precisi i una ajuda al desplaçament per als qui resideixin fos de la Comunitat de Madrid que serà de 50€ per als residents en la península i de 100€ per als quals resideixin fos de la península (places limitades).

Termini per a la presentació de candidatures:
ampliat fins al 19 de juny de 2019.

WWW Més info


---


---
>> per a l'alumnat

---


---

   
XVIII Premi Antoni Quintana i Marí (Societat Catalana de Història de la Ciència) NOU

Amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre els estudiants d’ensenyament secundari, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca cada any, des de ja fa disset anys, el Premi Antoni Quintana i Marí. Hi poden participar tots els alumnes dels centres d'ensenyament dels Països Catalans, en dues modalitats: secundària obligatòria i secundària postobligàtoria (batxillerat i cicles formatius).
Els originals ha d'ésser inèdits i redactats en català i han de ser fruit del treball de recerca individual o col·lectiva, tutelada, que els estudiants duen a terme com a part del seu currículum. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics. Podeu trobar informació sobre les convocatòries anteriors a l’enllaç http://blogs.iec.cat/schct/premis/xvi-premi-antoni-quintana-mari-schct/
Termini d’admissió de candidatures:
30 de juny de 2019.

PDF Bases 2019


---

   
Concurs “La Mar de Ciència” III
Concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar


La mar de ciència és un certamen de dibuix, vídeo i relat d'àmbit nacional que es dirigeix en aquesta tercera edició al públic infantil i juvenil, involucrant també a centres educatius, docents i famílies. El nostre objectiu principal és fomentar l'educació ambiental marina i la cultura oceànica i també posar en valor el paper de la ciència en la conservació dels oceans.
A través d'aquesta iniciativa, el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), el Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i Marilles Foundation, volem donar a conèixer la nostra tasca i apropar les ciències marines i la professió de oceanògraf/a als/es més joves, proporcionant també a docents i famílies recursos educatius i una comunicació directa amb les institucions científiques.
En aquesta tercera edició de La mar de ciència seguirem impulsant la creativitat perquè els i les participants, a través del dibuix, el llenguatge audiovisual i la narrativa, ens segueixin sorprenent amb la seva visió artística sobre la relació especial que tenen amb el mar, el estat de conservació dels oceans, la tasca de oceanògraf/a, etc.
Termini de presentació de dibuixos, videos i relats, fins
21 de maig de 2019.

WWW Web del concurs


---

   
Concurs Patrimoni Nacional de Pintura Infantil i Juvenil

Concurs adreçat als alumnes de 5è i 6è d’educació primària i 1r d’educació secundària obligatòria procedents de centres públics, concertats, privats i d’educació especial, del territori nacional. La temàtica del concurs ha de tractar els interiors i/o exteriors dels monuments, jardins històrics o fonts del patrimoni nacional, així com els palaus, les residències, les catedrals i les fundacions religioses vinculades històricament a la Corona espanyola.
Termini d’inscripció: fins el
15 de març de 2019.
Termini de presentació dels treballs: fins el
5 d'abril de 2019.

WWW Més info


---

   
19è Concurs d'Arts Plàstiques IES JOSEP MARIA LLOMPART

L’IES Josep Maria Llompart convoca el 19è concurs d’Arts Plàstiques per a potenciar l’activitat artística als centres d’Educació Secundària de les Illes Balears.
Poden participar-hi tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius matriculats durant el present curs 2018-2019 en qualsevol Centre d’Educació de les Illes Balears.
El termini de presentació de les obres serà del
29 d’abril al 3 de maig del 2019.

WWW Pòster | PDF Tríptic


---

   
14a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu

La Fundació Coca Cola us convida a participar en la 14a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu.
Persones destinatàries: alumnat de 2n ESO
La prova escrita tindrà lloc el dia
16 de març de 2019.
Possibilitat de realitzar un taller d'escriptura creativa impartit per una especialista literària i dirigit a tots els alumnes de 2n d'ESO
Més informació: Marina Bonet Tels. 971 43 22 20 – 611 61 60 58 mbonet@agenciacom.com

PDF Carta als centres | PDF Full d'inscripció


---

   
Concurs escolar CONSUMÓPOLIS 14

La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, la Direcció General de Consum de Ia Conselleria de Salut i L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) organitzam el concurs escolar 2018-2019 CONSUMÓPOLIS 14, amb el lema "Per la teva seguretat saps què consumeixes?"
Inscripció: Del 8 d'octubre de 2018 al 15 de febrer de 2019.

WWW Més informació


---

   
Concurs escolar Què és un rei per tu?

La Fundació Institucional Espanyola (FIES), amb el patrocini de la Fundació Orange i la col·laboració de totes les conselleries d'Educació de les Comunitats Autònomes, convoca el 38è concurs escolar Què és un rei per tu?
Destinat a: Alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Alumnat de 1r i 2n d'ESO. Alumnat d'Educació Especial.
Presentació de treballs:
20 de gener de 2019.

WWW Més informació


---

Darrera actualització: 14-6-2019

IniciMapa EstadístiquesInformacióRSSContacteES
-