-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
CENTRES
   
 

-Tauler d'anuncis
---

 
Premis i concursos >> Premis i Concursos:

>>per al professorat i centres educatius

>> per a l'alumnat

Tauler d'anuncis

---
>>per a professors i centres educatius

---


---

   
logo XL Premis Baldiri Reixac 2017-2018

40 anys reconeixent i impulsant l'escola catalana. 101.000 euros per als vostres projectes.
12 premis de 3.000 euros per als millors projectes de centre.
Premi UOC d'innovació 4.000 euros.
4 premis de 4.000 euros d'estímul per a docents transformadors.
50 premis de 900 euros per a l'alumnat compromés i creatiu, en equip o individualment.
Qui s'hi pot presentar? Professorat, alumnat , escoles, Zones Escolars Rurals (ZER), instituts, centres de formació d’adults, centres universitaris de formació del professorat, escoles de música i escoles d’educació especial, d’arreu dels territoris de parla catalana.
Termini de presentació fins
26 de gener de 2018.

PDF Bases | WWW Portal


---

   
premi IV Premi Horts Educatius Ecològics

S'ha convocat la quarta edició del Premi Horts Educatius Ecològics. Fins al 15 de juliol de 2017, tant els centres educatius d'educació infantil, primària i secundària, així com les organitzacions socials, podran enviar la memòria dels seus projectes. El premi, impulsat per l'Associació Vida Sana i la Fundació Tríodes, compte en aquesta quarta edició amb la categoria d'agricultura social, que premia a projectes i experiències que fomentin la regeneració i inclusió social a través de l'agricultura ecològica. Així mateix s'inclouen els centres d'Educació Especial, Batxillerat i Cicles Formatius.
S'han establert 4 categories per al premi:
1. Educació Infantil: solament centres que treballin amb alumnes fins als 6 anys.
2. Educació Infantil i Primària: centres que treballen conjuntament amb alumnes d'infantil i primària, i si és el cas secundària.
3. Educació Secundària: centres que treballin amb nens a partir de 12 anys.
4. Agricultura social: projectes i experiències que fomentin la regeneració social a través de l'agricultura ecològica, incloent els centres d'Educació Especial, Batxillerat i Cicles Formatius.
Termini de presentació de projectes: 15 de juliol de 2017.

WWW Més info


---

   
logo IX Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”

La present Resolució té per objecte convocar per a l'any 2017 la novena edició del Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer” destinats a aquells centres educatius que durant el curs 2016/2017 hagin desenvolupat accions, experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinats a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l'esperit crític i fomentar la participació activa de l'alumnat en la consecució d'una ciutadania global, solidària, compromesa amb l'eradicació de la pobresa i les seves causes i el desenvolupament humà i sostenible.
Termini per a la presentació de candidatures: 2 de juny de 2017.

PDF Convocatòria | PDF BOE


---

   
logo Premi a l’Acció Magistral 2017

La FAD (Fundació d'Ajuda contra la Drogaddicció), la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO i BBVA posen en marxa la XIII edició del Premi a l’Acció Magistral. Es tracta d’una iniciativa que pretén premiar entre el professorat dels centres educatius espanyols la transmissió de valors prosocials (solidaritat, tolerància, respecte, justícia, igualtat).
Termini per a la presentació de candidatures:
30 de maig de 2017.

WWW Més info


---


---
>> per a l'alumnat

---


---

   
Concurs Patrimoni Nacional de Pintura Infantil i Juvenil NOU

Concurs adreçat als alumnes de 5è i 6è d’educació primària i 1r d’educació secundària obligatòria procedents de centres públics, concertats, privats i d’educació especial, del territori nacional. La temàtica del concurs ha de tractar els interiors i/o exteriors dels monuments, jardins històrics o fonts del patrimoni nacional, així com els palaus, les residències, les catedrals i les fundacions religioses vinculades històricament a la Corona espanyola.
Termini d’inscripció: fins el
15 de març de 2019.
Termini de presentació dels treballs: fins el
5 d'abril de 2019.

WWW Més info


---

   
19è Concurs d'Arts Plàstiques IES JOSEP MARIA LLOMPART NOU

L’IES Josep Maria Llompart convoca el 19è concurs d’Arts Plàstiques per a potenciar l’activitat artística als centres d’Educació Secundària de les Illes Balears.
Poden participar-hi tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius matriculats durant el present curs 2018-2019 en qualsevol Centre d’Educació de les Illes Balears.
El termini de presentació de les obres serà del
29 d’abril al 3 de maig del 2019.

WWW Pòster | PDF Tríptic


---

   
14a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu NOU

La Fundació Coca Cola us convida a participar en la 14a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu.
Persones destinatàries: alumnat de 2n ESO
La prova escrita tindrà lloc el dia
16 de març de 2019.
Possibilitat de realitzar un taller d'escriptura creativa impartit per una especialista literària i dirigit a tots els alumnes de 2n d'ESO
Més informació: Marina Bonet Tels. 971 43 22 20 – 611 61 60 58 mbonet@agenciacom.com

PDF Carta als centres | PDF Full d'inscripció


---

   
XVIII Premi Antoni Quintana i Marí (Societat Catalana de Història de la Ciència) NOU

Amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre els estudiants d’ensenyament secundari, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca cada any, des de ja fa disset anys, el Premi Antoni Quintana i Marí. Hi poden participar tots els alumnes dels centres d'ensenyament dels Països Catalans, en dues modalitats: secundària obligatòria i secundària postobligàtoria (batxillerat i cicles formatius).
Els originals ha d'ésser inèdits i redactats en català i han de ser fruit del treball de recerca individual o col.lectiva, tutelada, que els estudiants duen a terme com a part del seu currículum. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics. Podeu trobar informació sobre les convocatòries anteriors a l’enllaç http://blogs.iec.cat/schct/premis/xvi-premi-antoni-quintana-mari-schct/
Properament s'anunciaran les bases i la informació corresponent a la convocatòria del XVIII Premi Antoni Quintana i Marí. Però ja us avancem que el termini de presentació dels treballs serà a
finals de juny de 2019.


---

   
I Concurs Escolar de Programació FAN Mallorca “Dóna-li vida a les teves idees programant”

El concurs té per finalitat contribuir a fomentar la creativitat, l’apoderament i la cultura lliure, augmentar la motivació, millorar l’autonomia, desenvolupar estratègies de resolució de problemes i conèixer diferents formes de comunicació d’idees, aspectes fonamentals per a la vida en la societat digital del segle XXI que s’han de treballar des d’edats primerenques. Per a això es proposa un concurs en el qual els participants programin les seves pròpies aplicacions amb Scratch, i a més tenguin l’opció de connectar les seves creacions digitals amb el món físic a través de plaques de connexió Makey Makey, que permeten combinar l’art i l’enginyeria.
Podran participar en el concurs grups d’estudiants de la Comunitat Autònoma Illes Balears que durant el curs escolar 2017/18 es trobin matriculats en 3º, 4º, 5º i 6º d’educació primària, o en 1º i 2º d’educació secundària obligatòria; cada grup d’estudiants participant haurà d’anar acompanyat d’un docent, que serà qui realitzi la inscripció.
Període de presentació dels projectes: octubre del 2017 fins al 13 d’abril del 2018.

WWW Portal | PDF Informació


---

   
3a edició eMove Festival

Us convidem a participar en la 3a edició del Festival Escolar i Universitari de les Arts Audiovisuals, eMove Festival.
La inscripció és gratuïta tant del centre educatiu com dels alumnes. Teniu de termini per enviar les vostres produccions fins al 15 de juny de 2018, tot un curs escolar.

WWW eMove Festival | PDF díptic


---

   
Premis Endesa per a l'Ecoinnovació Educativa

Premis Fundació Endesa a l'Ecoinnovació Educativa, adreçada a tots els estudiants i centres docents de Secundària, Batxillerat i Formació Professional de Grau Mitjà i als centres docents. L'objectiu d'aquests premis és identificar actituds innovadores i compromeses amb la conservació de la natura i el medi ambient, destacar el protagonisme dels joves en el foment de la cultura ecològica i despertar l'interès social pel medi ambient a través dels centres educatius. Els projectes premiats tendran difusió nacional en un acte que tendrà difusió nacional en el mes de juny.
Termini per presentar candidatures:
Del 28 d'octubre fins al 15 de desembre 2017.
Termini per presentar projecte:
Abans del 15 d'abril de 2018.

WWW Més informació


---

   
Concurs escolar CONSUMÓPOLIS 13 NOU

La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, i la Direcció General de Consum de Ia Conselleria de Salut són conscients de la importància de promoure activitats que afavoreixin la sensibilització dels nostres alumnes perquè duguin a terme actes de consum d’una manera conscient, crítica, solidària i responsable. L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), dependent del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i la nostra comunitat autònoma, entre d'altres, organitzen el concurs escolar 2017-2018 CONSUMÓPOLIS 13.
Inscripció: 9 d'octubre de 2017 al 15 de febrer de 2018

WWW Més informació


---

   
Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica

El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) convoca la setena edició del certamen de relats literaris d’inspiració científica Inspiraciència, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. Fins al 17 de maig, els participants poden presentar relats curts, de fins a 800 paraules, en castellà, català, gallec o euskera, en una d’aquestes dues categories: jove (de 12 a 17 anys) o adult (a partir de 18 anys). Aquesta iniciativa convida a relacionar ciència i escriptura d’una forma lúdica, a buscar espais per imaginar la ciència des de la ficció. Dirigit tant a persones joves com adultes, expertes i profanes, l’objectiu d’Inspiraciència és fomentar la creació literària com a forma lliure i personal d’acostament al pensament científic i d’explorar realitats abans no imaginades.
El termini de presentació dels relats serà el dia 17 de maig de 2017.

WWW Web "Inspiraciència 2017" | WWW CSIC - Delegació Illes Balears


---

   
XXII edició del Concurs de dibuix mediambiental

COPE MALLORCA i CADENA 100, amb la col·laboració de les conselleries d’Educació i Universitat i de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i d’altres administracions, convoquen la XXII edició del concurs de dibuix mediambiental, adreçat a l’alumnat de 6è d’educació primària de Mallorca. El tema del concurs és el littering o abandó de residus; i el format és tipus Cartell publicitari. Termini d’inscripció: 10 d’abril de 2017.

WWW Més informació


---

   
Concurs “La Mar de Ciència” II
Concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar


Arrenca la segona edició de la mar de ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar.
La mar de ciència és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i de l'Obra Social “la Caixa”. El seu objectiu és acostar les ciències marines als estudiants i conscienciar-los sobre la importància de la recerca per a la conservació dels oceans.
Com a novetat, aquesta edició que porta per lema “Oceans sans, planeta sa”, permet la participació en grup en la modalitat de vídeo i, a més, els treballs es podran presentar en castellà, català, eusquera, gallec i anglès.
Els guanyadors gaudiran d'un cap de setmana científic a les Illes Balears per conèixer la recerca que realitzen els centres del CSIC, participar en una campanya oceanogràfica del SOCIB i visitar el Parc Nacional Marítim-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera. Les classes que presentin els millors vídeos seran premiades amb una pissarra digital.
Estudiants de Primària i Secundària de tota Espanya poden presentar els seus vídeos, dibuixos i relats a través del web www.lamardeciencia.es fins al
10 de març de 2017.

WWW Web del concurs | PDF Nota de premsa


---

   
Concurs de literatura en català “Ficcions, l'aventura de crear històries”

Concurs de literatura en català adreçat a estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, que consisteix en crear una història de tres capítols a partir d’un dels cinc inicis proposats a la web www.ficcions.cat.
Obert el període de registre i a partir de l’
1 de febrer de 2017 es podrà pujar el primer capítol a la web.

WWW Més informació


---

   
57è edició concurs Joves Talents de relat breu i 12è Premi Coca–Cola de relat breu de les Illes Balears

Els pilars d’aquets certàmens són impulsar la creativitat i el talent dels joves; objectius de la Fundació Coca-Cola. L’edició del Certamen de relat breu compleix ja la seva tretzena edició, amb més de 165.000 mil participants al llarg de les seves edicions. El concurs “Jóvenes Talentos de Relato Corto”, per altra banda, s’ha mantingut en els seus 57 anys de vida amb més de 10 milions de participants, i convertint-se en un dels premis de més durada del país. La idea d’impulsar una iniciativa cultural com aquesta va estar lligada a l’interès que Coca- Cola tenia i té en tot moment de promoure la cultura perquè sigui accessible i atractiva entre els joves.
Inscripció:
fins 9 de març de 2017.

WWW Més informació


---

   
Concurs escolar Què és un rei per tu?

La Fundació Institucional Espanyola (FIES), amb el patrocini de la Fundació Orange i la col·laboració de totes les conselleries d'Educació de les Comunitats Autònomes, convoca el 36è concurs escolar Què és un rei per tu?
Destinat a: Alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Alumnat de 1r i 2n d'ESO. Alumnat d'Educació Especial.
Presentació de treballs:
31 de gener de 2017.

WWW Més informació


---

Darrera actualització: 21-2-2019

IniciMapa EstadístiquesInformacióRSSContacteES
-