-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
CENTRES
   
 

-Tauler d'anuncis
---

 
Premis i concursos >> Premis i Concursos:

>>per al professorat i centres educatius

>> per a l'alumnat

Tauler d'anuncis

---
>>per a professors i centres educatius

---


---

   
premi IV Premi Horts Educatius Ecològics NOU

S'ha convocat la quarta edició del Premi Horts Educatius Ecològics. Fins al 15 de juliol de 2017, tant els centres educatius d'educació infantil, primària i secundària, així com les organitzacions socials, podran enviar la memòria dels seus projectes. El premi, impulsat per l'Associació Vida Sana i la Fundació Tríodes, compte en aquesta quarta edició amb la categoria d'agricultura social, que premia a projectes i experiències que fomentin la regeneració i inclusió social a través de l'agricultura ecològica. Així mateix s'inclouen els centres d'Educació Especial, Batxillerat i Cicles Formatius.
S'han establert 4 categories per al premi:
1. Educació Infantil: solament centres que treballin amb alumnes fins als 6 anys.
2. Educació Infantil i Primària: centres que treballen conjuntament amb alumnes d'infantil i primària, i si és el cas secundària.
3. Educació Secundària: centres que treballin amb nens a partir de 12 anys.
4. Agricultura social: projectes i experiències que fomentin la regeneració social a través de l'agricultura ecològica, incloent els centres d'Educació Especial, Batxillerat i Cicles Formatius.
Termini de presentació de projectes: 15 de juliol de 2017.

WWW Més info


---

   
logo IX Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer” NOU

La present Resolució té per objecte convocar per a l'any 2017 la novena edició del Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer” destinats a aquells centres educatius que durant el curs 2016/2017 hagin desenvolupat accions, experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinats a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l'esperit crític i fomentar la participació activa de l'alumnat en la consecució d'una ciutadania global, solidària, compromesa amb l'eradicació de la pobresa i les seves causes i el desenvolupament humà i sostenible.
Termini per a la presentació de candidatures: 2 de juny de 2017.

PDF Convocatòria | PDF BOE


---

   
logo Premi a l’Acció Magistral 2017 NOU

La FAD (Fundació d'Ajuda contra la Drogaddicció), la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO i BBVA posen en marxa la XIII edició del Premi a l’Acció Magistral. Es tracta d’una iniciativa que pretén premiar entre el professorat dels centres educatius espanyols la transmissió de valors prosocials (solidaritat, tolerància, respecte, justícia, igualtat).
Termini per a la presentació de candidatures:
30 de maig de 2017.

WWW Més info


---


---
>> per a l'alumnat

---


---

   
Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica

El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) convoca la setena edició del certamen de relats literaris d’inspiració científica Inspiraciència, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. Fins al 17 de maig, els participants poden presentar relats curts, de fins a 800 paraules, en castellà, català, gallec o euskera, en una d’aquestes dues categories: jove (de 12 a 17 anys) o adult (a partir de 18 anys). Aquesta iniciativa convida a relacionar ciència i escriptura d’una forma lúdica, a buscar espais per imaginar la ciència des de la ficció. Dirigit tant a persones joves com adultes, expertes i profanes, l’objectiu d’Inspiraciència és fomentar la creació literària com a forma lliure i personal d’acostament al pensament científic i d’explorar realitats abans no imaginades.
El termini de presentació dels relats serà el dia 17 de maig de 2017.

WWW Web "Inspiraciència 2017" | WWW CSIC - Delegació Illes Balears


---

   
XVI Premi Antoni Quintana i Marí (Societat Catalana de Història de la Ciència) NOU

La Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT), amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre els estudiants d’ensenyament secundari, convoca el setzè Premi Antoni Quintana i Marí.
Bases:
1. Hi poden participar tots els alumnes dels centres d’ensenyament secundari obligatori i postobligatori (batxillerat i cicles formatius) dels Països Catalans. Els originals han d’ésser inèdits i redactats en català.
2. Les obres que optin al premi han de ser fruit del treball de recerca individual o col·lectiva, tutelada, que els estudiants duen a terme com a part del seu currículum.
3. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics.
4. El format i l’extensió dels treballs són lliures. Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari.
El termini de presentació dels treballs serà el dia
30 de juny de 2017.

WWW Web del premi | PDF Tríptic | WWW Formulari


---

   
XXII edició del Concurs de dibuix mediambiental

COPE MALLORCA i CADENA 100, amb la col·laboració de les conselleries d’Educació i Universitat i de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i d’altres administracions, convoquen la XXII edició del concurs de dibuix mediambiental, adreçat a l’alumnat de 6è d’educació primària de Mallorca. El tema del concurs és el littering o abandó de residus; i el format és tipus Cartell publicitari. Termini d’inscripció: 10 d’abril de 2017.

WWW Més informació


---

   
Premis Endesa per a l'Ecoinnovació Educativa

Primera convocatòria dels Premis Fundació Endesa a la Ecoinnovació Educativa 2016-2017, adreçada a tots els estudiants i centres docents de Secundària, Batxillerat i Formació Professional de Grau Mitjà.
L'objectiu d'aquests premis és identificar actituds innovadores i compromeses amb la conservació de la natura i el medi ambient, destacar el protagonisme dels joves en el foment de la cultura ecològica i despertar l'interès social pel medi ambient a través dels centres educatius.
Termini per presentar candidatures: fins
28 de febrer de 2017.

WWW Més informació


---

   
Concurs “La Mar de Ciència” II
Concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar


Arrenca la segona edició de la mar de ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar.
La mar de ciència és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), del Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i de l'Obra Social “la Caixa”. El seu objectiu és acostar les ciències marines als estudiants i conscienciar-los sobre la importància de la recerca per a la conservació dels oceans.
Com a novetat, aquesta edició que porta per lema “Oceans sans, planeta sa”, permet la participació en grup en la modalitat de vídeo i, a més, els treballs es podran presentar en castellà, català, eusquera, gallec i anglès.
Els guanyadors gaudiran d'un cap de setmana científic a les Illes Balears per conèixer la recerca que realitzen els centres del CSIC, participar en una campanya oceanogràfica del SOCIB i visitar el Parc Nacional Marítim-Terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera. Les classes que presentin els millors vídeos seran premiades amb una pissarra digital.
Estudiants de Primària i Secundària de tota Espanya poden presentar els seus vídeos, dibuixos i relats a través del web www.lamardeciencia.es fins al
10 de març de 2017.

WWW Web del concurs | PDF Nota de premsa


---

   
Concurs de literatura en català “Ficcions, l'aventura de crear històries”

Concurs de literatura en català adreçat a estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, que consisteix en crear una història de tres capítols a partir d’un dels cinc inicis proposats a la web www.ficcions.cat.
Obert el període de registre i a partir de l’
1 de febrer de 2017 es podrà pujar el primer capítol a la web.

WWW Més informació


---

   
57è edició concurs Joves Talents de relat breu i 12è Premi Coca–Cola de relat breu de les Illes Balears

Els pilars d’aquets certàmens són impulsar la creativitat i el talent dels joves; objectius de la Fundació Coca-Cola. L’edició del Certamen de relat breu compleix ja la seva tretzena edició, amb més de 165.000 mil participants al llarg de les seves edicions. El concurs “Jóvenes Talentos de Relato Corto”, per altra banda, s’ha mantingut en els seus 57 anys de vida amb més de 10 milions de participants, i convertint-se en un dels premis de més durada del país. La idea d’impulsar una iniciativa cultural com aquesta va estar lligada a l’interès que Coca- Cola tenia i té en tot moment de promoure la cultura perquè sigui accessible i atractiva entre els joves.
Inscripció:
fins 9 de març de 2017.

WWW Més informació


---

   
Concurs escolar Què és un rei per tu?

La Fundació Institucional Espanyola (FIES), amb el patrocini de la Fundació Orange i la col·laboració de totes les conselleries d'Educació de les Comunitats Autònomes, convoca el 36è concurs escolar Què és un rei per tu?
Destinat a: Alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària. Alumnat de 1r i 2n d'ESO. Alumnat d'Educació Especial.
Presentació de treballs:
31 de gener de 2017.

WWW Més informació


---

   
Concurs escolar CONSUMÓPOLIS 12

La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, i la Direcció General de Consum de Ia Conselleria de Salut són conscients de la importància de promoure activitats que afavoreixin la sensibilització dels nostres alumnes perquè duguin a terme actes de consum d’una manera conscient, crítica, solidària i responsable.
L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), dependent del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i les comunitats autònomes organitzen el concurs escolar 2016-2017
CONSUMÓPOLIS 12 per a infants de cinquè i sisè d'educació primària i de primer, segon, tercer i quart d’educació secundària obligatòria.
Inscripció: fins 15 de març de 2017

WWW Més info


---

Darrera actualització: 26-5-2017

 

IniciMapa EstadístiquesInformacióRSSContacteES
-