-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Cursos d'enfocament AICLE
---

DGOIFP
 

>> NOVETAT El CEP de Palma organitza els cursos Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula d'infantil i primària (4661) i Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula de secundària (4619) on podreu gaudir de la presentació d’eines i recursos per poder dissenyar i adaptar materials per a l’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres.

Us animam a participar i gaudir d’una activitat formativa que pot ser de gran utilitat per a la creació d’unitats didàctiques tenint en compte les competències clau i el currículum integrat, així com la comunicació intercultural a l’aula i l’atenció a la diversitat. El dia 16 i el 19 de febrer de 2015 acaba el termini d’inscripció respectivament. Vos animam a participar-hi.

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA D’INFANTIL I PRIMÀRIA (4661)

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA DE SECUNDÀRIA (4619)

-----------

>> El CEP d'Inca organitza els cursos Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula d'infantil i primària (1665) i Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula de secundària (1666) on podreu gaudir de la presentació d’eines i recursos per poder dissenyar i adaptar materials AICLE.

Us animam a participar i gaudir d’una activitat formativa que pot ser de gran utilitat per a la creació d’unitats didàctiques tenint en compte les competències clau i el currículum integrat, així com la comunicació intercultural a l’aula i l’atenció a la diversitat. El dia 9 de novembre de 2014 acaba el termini d’inscripció.

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA D’INFANTIL I PRIMÀRIA (1665)

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA DE SECUNDÀRIA (1666)

-----------

>> El CEP de Manacor ofereix els cursos Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula d'infantil i primària (2075) i Enfocament AICLE. Disseny de propostes de treball per a l'aula de secundària (2076) on podreu gaudir de la presentació d’eines i recursos per poder dissenyar i adaptar materials AICLE.

Us animam a participar i gaudir d’una activitat formativa que pot ser de gran utilitat per a la creació d’unitats didàctiques tenint en compte les competències clau i el currículum integrat, així com la comunicació intercultural a l’aula i l’atenció a la diversitat. El dia 10 de novembre de 2014 acaba el termini d’inscripció. Vos animam a participar-hi.

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA D’INFANTIL I PRIMÀRIA (2075)

PDF Convocatòria: ENFOCAMENT AICLE. DISSENY DE PROPOSTES DE TREBALL PER A L’AULA DE SECUNDÀRIA (2076)

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-