-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Detecció de necessitats formatives individuals del professorat
---

DGOIFP
 

>> Detecció de necessitats formatives individuals del professorat NOU

>> Amb la finalitat d’elaborar el nou Pla de formació permanent del professorat que substitueixi el vigent actualment (Pla de formació permanent del professorat 2008-12), el Servei de Formació Permanent del Professorat ha engegat un procés previ de detecció de necessitats formatives.

El procés de detectar necessitats formatives resulta fonamental en permetre orientar els processos de planificació, dirigir processos de canvi i permetre descriure les diferències entre la situació real i la desitjable.

És per això que sol·licitam la teva ajuda mitjançant la resposta a una Enquesta individual, de resposta voluntària, adreçada a tots els docents no universitaris en actiu de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que hem dissenyat per a tal fi.

Termini: del 5 de març al 25 de març del 2012 ambdós inclosos.

Procediment a seguir per fer l’enquesta:

  1. Obriu un navegador, preferiblement el Firefox.
  2. Entrau al Moodle de la Conselleria: http://fweib.caib.es/moodle/
  3. Introduïu el vostre usuari i contrasenya, i feu clic al botó Entrada. L’usuari i contrasenya són els mateixos que feu servir per entrar al Portal del Personal.
  4. En haver entrat al Moodle veureu l’enllaç a l’enquesta individual.

Us pregam que faceu la màxima difusió possible entre el professorat del vostre claustre d’aquesta enquesta perquè el nombre de respostes obtingudes sigui el més nombrós possible.

Esperam comptar amb la màxima participació en aquest procés per poder elaborar posteriorment el nou Pla de formació permanent del professorat que doni resposta a les necessitats dels docents de les Illes Balears.

Si trobau algun impediment per accedir a l’enquesta, podeu posar-vos en contacte amb el servei de Formació Permanent del Professorat a través dels correus jlopez@dgoifp.caib.es o mtoro@dgoifp.caib.es per tal d’intentar resoldre la incidència.

Rebeu una salutació cordial des del servei de Formació Permanent del Professorat.

Rafel Maura Reus, Cap del Servei de Formació Permanent del Professorat

---

PDF Carta del cap del Servei de Formació Permanent del Professorat

Darrera actualització: 6-3-2012

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-