-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Curs Desenvolupament de la funció directiva
---

DGI    FD
 

Darrera actualització: 23 de setembre de 2019

Curs 2019-2020

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa convoca 60 places per a una nova edició de la formació per al desenvolupament de la funció directiva:

CURS HORES ESD.
Desenvolupament de la funció directiva 120 16267

 

DESTINATARIS

En aquesta edició, els destinataris de la formació són funcionaris de carrera en actiu que no han exercit la direcció en un centre docent públic més d’un curs escolar.

Els que ja han exercit o fa més d’un any que són directors es podran inscriure a una formació d’actualització de les competències directives per a la qual s’habilitarà una convocatòria específica durant aquest curs escolar.

Els directors en exercici tindran accés prioritari. Una vegada admesos els directors, s’admetrà, per ordre d’inscripció, alternativament un cap d’estudis o secretari i un docent que no ocupi cap d’aquests càrrecs. Per aquest motiu, en cas que es donin aquestes circumstàncies, els sol·licitants ho hauran de fer constar a l’apartat “càrrec”. A més, els directors en exercici interessats hauran de fer constar a “observacions” el temps que porten exercint el càrrec.

La formació es desenvoluparà entre els dies 16 d’octubre i 20 de febrer de 2020. Com en l’edició anterior, consta de 120 hores, 60 de les quals seran presencials, i les altres 60 s’impartiran en modalitat a distància. La part presencial es durà a terme en cinc trobades que tindran lloc els mesos d’octubre, novembre, gener i febrer.

Inscripció: en el Portal del Personal, del 24 al 29 de setembre de 2019, ambdós inclosos.

Llista provisional d’admesos: 1 d'octubre de 2019 a les 15 h.

Confirmació: del 2 al 6 d'octubre de 2019.

Llista definitiva: 8 d'octubre de 2019.

Inici del curs: 16 d'octubre de 2019. (al CEP de Palma i al Moodle: fweib.caib.es)

Finalització del curs: 20 de febrer de 2020.

 

---

>> Anar a la fitxa "Inici del període d'inscripció a la
formació per al Desenvolupament de la Funció Directiva":
[anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-