-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Ordre d'homologacions i exempcions dels estudis de llengua catalana
---

DGEIC     IEB
 

>> Dia 26 d’agost es va publicar al BOIB núm. 115 la nova Ordre de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 28 de juliol per la qual es regulen l’homologació dels estudis de llengua catalana de l’educació secundària obligatòria i del batxillerat amb els certificats de coneixements de llengua catalana de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i l’exempció de l’avaluació de la llengua i la literatura catalanes en l’ensenyament no reglat universitari, i els procediments per obtenir-les.

D'acord amb aquesta Ordre, a partir d’ara totes les homologacions es tramitaran mitjançant el GESTIB des dels centres educatius de les Illes Balears, tant públics com concertats i privats. Les homologacions a partir del curs 2011-2012 es faran d’ofici a proposta dels directors dels centres; les homologacions anteriors al curs 2011-2012 s’han de sol·licitar a la secretaria del centre en què l’alumne va finalitzar els estudis corresponents.

Únicament els alumnes que hagin fet els estudis a Catalunya o la Comunitat Valenciana han de sol·licitar l’homologació directament a les oficines de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

---

PDF Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats de 28 de juliol (BOIB 115, 26 agost)

PDF Homologacions (Informació general)

PDF Homologacions de llengua catalana (Batxillerat)

PDF Homologacions de llengua catalana (ESO)

PDF Exempció de l'avaluació de la llengua i la literatura catalanes (Informació general)

---

>> Anar a la fitxa de l'IEB: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-