-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornada Eines, estratègies i experiències per a la millora de la competència plurilingüe a l’escola
---

DGOIFP
 

>> Convocada la “Jornada Eines, estratègies i experiències per a la millora de la competència plurilingüe a l’escola”

El proper 24 d'abril de 2015 es celebrarà la “Jornada Eines, estratègies i experiències per a la millora de la competència plurilingüe a l'escola” organitzada conjuntament pels Centres de Professorat d'Inca, Manacor i Palma, dependents del Servei de Formació Contínua de la DGOIFP. Al voltant de 180 persones de tota l’illa de Mallorca podran participar a aquesta activitat formativa.

Aquestes jornades estan adreçades als docents de tots els nivells educatius de les Illes Balears amb un nivell mínim d'anglès de B1-B2 del MCERL o equivalent i que estiguin interessats en el canvi metodològic al voltant de l’enfocament AICLE, i es duran a terme el dia 24 d' abril al Saló d'actes de l'edifici "Sa Nostra" situat al carrer del Ter, 16 al Polígon de Son Fuster de Palma.

Els conferenciants tractaran temàtiques diferents entorn a l'aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres dintre d'un marc reflexiu i d'intercanvi d'experiències. Comptarem amb la presència del Sr. Oliver Meyer, que ens donarà un ampli recull d'estratègies per poder dur i utilitzar a l'aula; així com amb la Sra. Ana Linares, que ens parlarà de la motivació envers a les classes fonamentades en AICLE i la seva interacció al món educatiu. Així mateix es comptarà amb la presentació de 4 experiències didàctiques de diversos nivells educatius: infantil, primària i secundària.

La inscripció està oberta fins al 19 d’abril de 2015.

Servei de Formació Contínua

 

PDF Convocatòria

---

>> Jornada Eines, estratègies i experiències per a la millora de la competència plurilingüe a l’escola: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-