-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-IV Jornades d'educació per la vida
---

DGOIFP  Jornades Educació per la vida
 

>> Per quart any consecutiu, l’Associació "A poc a poc" i el Servei de Formació Contínua de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats convocam les Jornades d’Educació per la vida, una activitat formativa que en les seves anteriors edicions va comptar amb la participació de més de 500 docents en cada una d’elles provinents de totes les Illes Balears.

Aquestes jornades tendran lloc els propers dies 4 i 5 d’octubre de 2014 en un marc tan singular i acollidor com és el Convent de Santo Domingo de Pollença, i comptaran amb la participació de ponents de reconegut prestigi internacional com Satish Kumar, Patch Adams, Carlos González i David Orr.
L’objectiu fonamental de les jornades és presentar i fomentar projectes educatius que permetin treballar l’actuació conscient, la solidaritat, el respecte i el diàleg, i que promoguin el valor de l’ecologia i del pensament sistèmic dins el marc del sistema educatiu. Us animam a participar i a gaudir d’una activitat educativa tan engrescadora com aquesta. Trobareu tota la informació necessària a la convocatòria de l’activitat adjunta.
El termini d’inscripció acaba el 21 de setembre de 2014.

PDF Convocatòria

---

>> Anar a les IV Jornades d'educació per la vida: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-