-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornada de reflexió i difusió sobre l’ús de les TIC a l’aula
---

DGOIFP
 

>> La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, mitjançant el Servei de Formació contínua de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, organitza la Jornada de reflexió i difusió sobre l’ús de les TIC a l’aula.

Aquesta jornada està adreçada als docents de tots els nivells educatius de les Illes Balears i es durà a terme el dia 13 de març de 2015 a l’Aula Magna de l’Edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB. Els docents de Menorca, Eivissa i Formentera que no puguin assistir presencialment a la Jornada podran seguir-la per videoconferència a cada un dels seus respectius Centres de Professorat.

Aquesta activitat formativa vol oferir un espai d'intercanvi d'experiències i de reflexió sobre la funció de les noves tecnologies a l’educació i les seves possibilitats d'inclusió en els processos d'educació formal i no formal, així com donar a conèixer les darreres tendències educatives d’èxit que incorporen les TIC al procés d’ensenyament-aprenentatge de manera ordinària.

Els conferenciants tractaran temàtiques diferents en torn al món de la tecnologia aplicada a l’educació. La Jornada comptarà amb la presència del Sr. Mark West, oficial de projecte associat a la secció de Formació del Professorat i Política del Sector d'Educació de la UNESCO a París i que ens explicarà la feina que està fent la UNESCO en relació a l’aplicació de les noves tecnologies a l’educació. El Dr. Miquel Àngel Prats parlarà de la motivació envers les TIC al món educatiu. Així mateix es comptarà també amb la presència de la Sra. Rosa Liarte que ens parlarà de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) i la Flipped classroom amb aplicacions mòbils. Des del Servei de Formació Contínua es presentarà el Projecte UCMA (Ús de Continguts Multimèdia a les Aules) a les Illes Balears i, per tancar aquestes jornades, el Sr. Marco Tàboas ens parlarà sobre les possibilitats de renovació metodològica que permet l’ús de les TIC a les aules.

Servei de Formació Contínua

INSCRIPCIÓ: de 16 de febrer a 2 de març de 2015

 

PDF Convocatòria - Mallorca

PDF Convocatòria - Menorca

PDF Convocatòria - Eivissa

PDF Convocatòria - Formentera

PDF Nota de premsa

PNG Pòster de les Jornades

PDF Díptic de les Jornades

---

>> Anar a Jornada de reflexió i difusió sobre l'ús de les TIC a l'aula: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-