-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
 

-Resultats i documentació de les Jornades celebrades
---

escut de la CAIB I Jornades d’educació artística

Palma, 17, 18 i 19 d’abril 2008
 

- Els dies 17, 18 i 19 d’abril se celebraren les I Jornades d’educació artística organitzades pel Centre de Professorat de Palma, coordinades per l’assessoria d’educació primària i dirigides a mestres d’educació infantil i primària i a professorat de secundària i batxillerat.

Els objectius d’aquestes jornades han estat:

  • Possibilitar un espai de reflexió, de debat, d’experimentació i d’intercanvi de referència, en el qual es puguin reconèixer les distintes propostes en les quals treballen actualment els professionals de diferents àmbits relacionats amb l’educació artística.
  • Proporcionar un marc teòric i pràctic que ajudi al canvi metodològic i d’actitud.
  • Aportar eines pràctiques, reflexives i creatives que afavoreixin el desenvolupament de processos creatius a les aules.
  • Conèixer i analitzar propostes creatives que ajudin a millorar el desenvolupament de les diferents activitats d’educació artística en els centres educatius de la nostra comunitat.
  • Definir el valor de l’educació artística com un element de comunicació entre tots els pobles i com a trobada de diferents cultures.
  • Redefinir el valor de l’educació artística com a part essencial de l’educació integral.

Volem posar a la vostra disposició documentació de les conferències i ponències celebrades, un recull de materials creats i de tècniques treballades així com opinions i vivències recollides en paraules i en imatges.

---

Pàgina web Conclusions Conclusions i documentació de les Jornades

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-