-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Jornades d’Educació Infantil “Construint una nova mirada”
---

DGOIFP  Ajuntament de Palma
 

>> La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, organitza les Jornades d’Educació Infantil “Construint una nova mirada”. Aquesta activitat va adreçada a docents especialistes d’educació infantil, així com a altres docents i professionals que tenen relació directa amb aquesta etapa educativa. L’activitat es durà a terme els dies 27 i 28 de març de 2015 al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma de Mallorca i per videoconferència a cada un dels Centres de Professorat de Menorca, Eivissa i Formentera.

L’objectiu de les jornades és donar una formació als docents que els permeti aprofundir en el coneixement de diverses metodologies aplicables a l’etapa educativa més primerenca, i a més, proporcionar un entorn que promogui la reflexió en relació a la pròpia pràctica docent i a les relacions que s’estableixen en tota la comunitat educativa.

Els ponents tractaran diverses temàtiques sobre les experiències que els infants viuen a l’escola infantil en el seu dia a dia. Entre els ponents s’hi troben Clara Eslava, que mostrarà la importància de la construcció d’espais estètico-educatius; Alfredo Hoyuelos, que facilitarà el coneixement dels tallers d’expressió en totes les seves dimensions; Mercè Traveset, ens oferirà una ponència sobre el món de la pedagogia sistèmica i Rosa Pellisé, que reflexionarà sobre les relacions escola-família-comunitat des d’una perspectiva integradora.

INSCRIPCIÓ: de 10 de febrer a 10 de març de 2015

 

PDF 2a Nota de premsa NOVETAT 18/3/15

PDF Díptic de les Jornades

PDF Convocatòria - Mallorca

PDF Convocatòria - Menorca

PDF Convocatòria - Eivissa

PDF Convocatòria - Formentera

PDF Nota de premsa

---

>> Anar a les Jornades d’Educació Infantil “Construint una nova mirada”: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-