-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
 

-Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica:
Programa de Gestió de la convivència a centres d’educació infantil i primària. Curs 2009-2010
---

 
Institut per a la convivència i l'èxit escolar      logo DGIFP
 

>> L’Institut per a la convivència i l’èxit escolar té com una de les seves funcions donar suport als plans de convivència dels centres educatius. Amb aquest objectiu el curs passat vàrem convocar, en col·laboració amb el Servei de Formació de Professorat, un Projecte d’Innovació Pedagògica (PIP) sobre mediació escolar, adreçat als centres d’educació secundària.

Per tal de completar el camí iniciat, presentam una proposta formativa adreçada als centres d’Educació Infantil i Primària sostinguts amb fons públics que tenguin la intenció de crear un Projecte de Millora de la Convivència. El programa “Gestió de la convivència a centres d’educació infantil i primària”, enllaça amb la proposta formativa que aquest curs s’ha posat en marxa als centres de secundària als quals s’ha concedit el PIP de mediació i pretén posar el fonament de competència socials i emocionals, comunicatives, de participació i de resolució de conflictes que són a la base de la mediació escolar.

L'objectiu és facilitar eines de reflexió i de planificació de mesures educatives sobre la convivència escolar, que permetin revisar i completar els plans de convivència dels centres d’educació infantil i primària. La intenció d’aquesta reflexió es què el centre participant pugui dissenyar mesures de millora de la convivència, tan a nivell d’aula com de centre.

ENTREGA DE SOL·LICITUDS FINS DIA: 1 de juliol de 2009

---

PDF Resolució de la Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica: "Programa de Gestió de la convivència a centres d’educació infantil i primària. Curs 2009-2010" NOU

---

PDF Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica: "Programa de Gestió de la convivència a centres d’educació infantil i primària. Curs 2009-2010"

Word Annexes de la convocatòria

 

Darrera actualització: 15-7-2009

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-