-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
 

-Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica:
Creació i posada en funcionament d’un servei de mediació escolar a centres d’educació secundària. Curs 2009-2010
---

 
Institut per a la convivència i l'èxit escolar      logo DGIFP
 

>> L’Institut per a la convivència i l’èxit escolar té com una de les seves funcions donar suport als plans de convivència dels centres educatius. Amb aquest objectiu el curs passat vàrem convocar, en col·laboració amb el Servei de Formació de Professorat, un Projecte d’Innovació Pedagògica (PIP) d’implantació d’un servei de mediació escolar, adreçat als centres d’educació secundària sostinguts amb fons públics. Paral·lelament, a través dels CEPs es va oferir formació destinada a orientar l’aplicació del cursos del Programa de Competència Social de Manuel Segura. Continuant amb la tasca iniciada, de cara al curs 2009-2010, es fa una nova convocatòria del programa de mediació per centres de secundària.

El Programa de Mediació Escolar que proposam pels centres de secundària de les Illes Balears va ser dissenyat i desenvolupat per un equip del Departament d’Educació de Catalunya, l’any 2001. L’objectiu de la formació és la posada en funcionament d’un servei de mediació escolar.

Aquesta formació s’adreça a equips formats per professorat, alumnat, mares i pares i personal no-docent. Consideram molt important que sigui una formació assumida per tot els estaments de la comunitat educativa, ja que planteja canvis en la manera de gestionar els conflictes que apareixen inevitablement en el transcurs de la convivència entre les persones.

ENTREGA DE SOL·LICITUDS FINS DIA: 1 de juliol de 2009

---

PDF Resolució de la Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica: "Creació i posada en funcionament d’un servei de mediació escolar a centres d’educació secundària. Curs 2009-2010" NOU

---

PDF Convocatòria de Projectes d’Innovació Pedagògica: "Creació i posada en funcionament d’un servei de mediació escolar a centres d’educació secundària. Curs 2009-2010"

Word Annexes de la convocatòria

 

Darrera actualització: 15-7-2009

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-