-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics
---

DGI MECD
 

>> Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics

>> La Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar en centres públics dependent de la Conselleria d'Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria durant el curs escolar 2017-2018.

La finalitat del Programa d'Acompanyament Escolar és que l'alumnat aconsegueixi l'autonomia suficient per poder regular el seu propi aprenentatge i augmentar les seves expectatives d’èxit, expectatives associades a la permanència en el sistema educatiu, reduint així l’abandonament escolar.

Destinataris: Alumnat de 5è i 6è de primària, i d'educació secundària obligatòria que es trobin en situació de desavantatge social i que presenten dificultats d’aprenentatge, de les àrees instrumentals bàsiques i d’integració en el grup i en el centre.

Durada: les activitats es desenvoluparan en dies lectius. Es dedicaran tres hores a cada grup, en horari no lectiu i que no coincideixi amb l’horari del servei de menjador del centre, distribuïdes de dilluns a divendres. Les activitats es desenvoluparan entre el 29 de gener i el 8 de juny de 2018.

Professorat: cada grup d’alumnes serà atès per un professor del centre, que de manera voluntària i remunerada s’incorporarà al Programa.

El termini de presentació de sol·licituds és fins dia 12 de gener de 2018.

Més informació: sie@dgice.caib.es

 

Documents 2017-2018

PDF Llista definitiva de centres que han presentat la sol·licitud per participar al Programa d'Acompanyament Escolar NOVETAT 22/1/18
Previsiblement, demà dia 23 de gener, es publicarà la llista provisional de centres seleccionats per participar en el programa.

 

PDF Convocatòria del Programa d'Acompanyament Escolar

DOC Annexos

 

---

>> Anar a la fitxa “Programa d'Acompanyament Escolar en centres docents públics”: [anar-hi ]

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-