-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
DOCUMENTACIÓ ACADÈMICA
   
-
 

-Proves Aptis del British Council 2015
---

DGOIFP   APTIS
 

>> Propera convocatòria de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats per a la realització de les proves Aptis del British Council.

Aquestes proves valoren el nivell de la competència lingüística en llengua anglesa del professorat de les Illes Balears.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, mitjançant el Servei de Formació Contínua de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, i fruit del conveni de col·laboració signat amb la delegació en Espanya de la Fundación British Council, organitza per segon any consecutiu la convocatòria de les proves Aptis que valoren el nivell de la competència lingüística en llengua anglesa del professorat dels centres de les Illes Balears.

El conveni signat té com a objectiu establir un marc de col·laboració per a desenvolupar, en els Centres de Professorat de les Illes Balears (CEP), els exàmens Aptis adreçats a personal docent que hagi de prestar servei en els centres educatius no universitaris i que s’inscriguin de forma voluntària a la convocatòria.

Els participants rebran una certificació del nivell obtingut amb els efectes reconeguts a la legislació específica que regula les titulacions, homologacions i habilitacions.

Els terminis d’inscripció a les proves a cada Centre de Professorat i una previsió inicial de les dates d’exàmens oferides són els següents:

CEP Període d’inscripció Dates d’examen previstes inicialment
CEP de Palma Del 12 al 22 de març 20, 21, 22, 27, 28, 29 i 30 d’abril
CEP de Manacor Del 12 al 23 de març 17, 18, 20, 22, 25, 27 i 29 d’abril
CEP d’Inca Del 5 al 17 de març 17, 20, 22 i 27 d’abril
CEP d’Eivissa
(hi poden participar els docents de Formentera)
Del 12 al 22 de març 22, 23 i 24 d’abril
CEP de Menorca Del 12 al 22 de març 28 d’abril

---

>> Anar a Convocatòria proves APTIS per a docents: [anar-hi ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-