-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
FORMACIÓ
   
 

-Formació
---

 

- Aquesta secció està dedicada al programa autonòmic de formació permanent del professorat. Ofereix informació actualitzada sobre les activitats de formació programades pels diferents CEP i pels serveis centrals de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.

---

Per a la inscripció a les activitats de formació tant presencials com mixtes i a distància, així com per poder accedir a l'entorn de formació a distància, és requisit imprescindible disposar de l'usuari i la contrasenya, proporcionades per la Conselleria d'Educació i Universitat. Amb l'usuari i la contrasenya entrareu al Portal del personal.

Important El professorat admès a una activitat de formació a distància ha de confirmar la seva assistència en el Portal del personal utilitzant l'enllaç: "Confirma cursos". No fer aquesta confirmació dins el termini establert a les dades de l'activitat, implica perdre la plaça i que aquesta sigui adjudicada al professorat de la llista d'espera segons l'ordre establert en aquesta.

L'entorn de formació a distància (Moodle) s'obrirà el dia de començament de l'activitat que consta a les dades de la convocatòria.

Per entrar al Moodle, escriviu aquesta adreça en el vostre navegador: http://fweib.caib.es/ i utilitzau el mateix codi d'usuari i contrasenya que en el Portal del personal, per entrar-hi.

Important Dret a certificació. Per obtenir el certificat corresponent, en aquests cursos de formació a distància del professorat, serà requisit indispensable haver realitzat totes les activitats obligatòries dins el termini establert per a cada activitat. Les activitats han de ser originals i de creació pròpia de cada participant. En el cas de participants que entreguin a la tutoria activitats no pròpies (fetes per un altre o copiades d'Internet) els donarem de baixa del curs i perdran el dret a la certificació. Les activitats lliurades fora de termini, o per una via diferent a la que s'especifica en el Moodle, implicarà l'exclusió del curs i la pèrdua del dret a certificació.

 

 

IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-