-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
FORMACIÓ
   
 

-Formació
---

 

- Aquesta secció està dedicada al programa autonòmic de formació permanent del professorat. Ofereix informació actualitzada sobre les activitats de formació programades pels diferents CEP i pels serveis centrals de la Conselleria d'Educació i Cultura.

---

Important Per a la inscripció a les activitats de formació tant presencials com mixtes i a distància, així com per poder accedir a l'entorn de formació a distància, és requisit imprescindible disposar de l'usuari i la contrasenya, proporcionades per la Conselleria d'Educació i Cultura. Amb l'usuari i la contrasenya entrareu al Portal del personal. Una vegada heu entrat al Portal, clicau els enllaços Formació del professorat > Sol·licitud cursos. Aquí trobareu els accesos als diferents centres de formació, com es veu a continuació:

Inscripció

Per accedir al formulari d'inscripció a les activitats de formació a distància clicau l'enllaç: D. G. D'INNOVACIÓ I FORMACIÓ DEL PROFESSORAT.

Aquí trobareu tota l'oferta de la D. G. Entrau a la convocatòria de cada curs per conèixer les seves dades i saber si és presencial, mixt o a distància. L'oferta de cursos de formació a distància que trobareu anirà variant en funció de la data. Al llarg del curs escolar es faran tres convocatòries, una per trimestre.

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-