EL NOSTRE PROJECTE TELEMÀTIC COL.LABORATIU: PIRATES

Ha arribat el moment de posar en marxa el nostre projecte col.laboratiu: Pirates
Comencem per mirar la proposta didàctica: Aquí

Nota:
És molt important en la realització d'un projecte col.laboratiu seguir els terminis establers, realitzant les activitats proposades conjuntament. Sinó correrem el risc que el projecte col.laboratiu es convertesqui en un projecte paral.lel, on a pesar que els diferents grups treballen el mateix projecte no es dóna interacció entre ells.
Es recomana, anar mirant l'agenda del curs i del projecte.
Icono IDevice ACTIVITAT D'ENTREGA I PARTICIPACIÓ OBLIGADA 5

Mira la proposta didàctica del projecte i tria quina cacera del tresor vols realitzar amb els teus alumnes. Hi hauria d'haver un nombre igual de participants més o manco igual a cadascuna de les caceres.

La pirateria a les Balears(1)

La vida a les Balears a l'època dels pirates (2)

Les Balears davant els atacs dels pirates (3)

 

Redacta un document de text i envia'l a través de l'apartat de tasques al teu tutor/a indicant quina cacera has triat. Enganxa també el text amb la cacera triada al fórum corresponent perque la resta de companys vagin triant equilibradament la cacera que volen realitzar.

Recorda que un cop hagis enviat l'activitat,has d'enviar un missatge de correu intern al tutor/a per notificar el lliurament de l'activitat. Espera la resposta abans de tornar a enviar una nova activitat.

 


Este artículo está licenciado bajo Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License

Projectes Col.laboratius Fad Illes Balears