METODOLOGIA

Alguns punts a tenir en compte en la realtizació del curs:

  • Aquest curs de Projectes telemàtics col·laboratius, no té un tutorial pdf imprimible. Tot el material per a realitzar el curs el trobareu al Moodle, distribuït en diferents temes o caixes que estan situats a la part central. Al principi pot costar acostumar-se a l’estructura i organització del curs pel que et recomanem que naveguis per l’entorn i et familiaritzis amb el curs i que si et sorgeix cap dubte ens el facis arribar.

  • El curs està estructurat en dues parts. Una en forma d’introducció a les diferents eines col·laboratives que existeixen a la Internet i l’altra part està destinada al desenvolupament d’un projecte col·laboratiu a dins l’aula, per això, és imprescindible tenir tutoria directe amb els alumnes per poder realitzar aquest curs.

  • En el desenvolupament de qualsevol curs a distància és important anar seguint els terminis que s’exposen a l’agenda del curs però en aquest, al ser un curs on es demana un debat constant entre els participants és més important que mai ja que no té molt de sentit fer una aportació al fòrum de debat quan el fil de discussió ja ha acabat perquè s’ha passat a una altra activitat.

  • És important, també que les vostres aportacions al debat estiguin centrades en les lectures i en la temàtica del debat, que no siguin molt extenses i continguin un nombre reduït d’idees clau per tal de facilitar la lectura i posteriors discussions.

  • Fixa’t que la majoria d’activitats consten de dues parts. Per una banda et demana diferents reflexions i anàlisis sobre un tema concret, aquesta reflexió l’has d’enviar a través d’un document de text al teu tutor/a mitjançant l’apartat de tramesa de tasques. Recorda que un cop hagis enviat una activitat, has d'enviar un missatge de correu intern al tutor/a per notificar el lliurament de l'activitat. Llavors has d'esperar la seva resposta abans de tornar a enviar una nova activitat. A la vegada també has de penjar aquesta reflexió al fòrum corresponent per iniciar un debat amb la resta de companys i companyes que també realitzen el curs.

Esperem que disfrutem plegats aquest curs i que ens sigui útil per a la nostra tasca docent.

Endavant idò!

Este artículo está licenciado bajo Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License

Projectes Col.laboratius Fad Illes Balears