-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
NOVETATS
   
 

-Fira de la Ciència de les Illes Balears 2011 a Eivissa
---

 
Escut de la CAIB-CEC     Escut de la CAIB-CIIJ
 
Fira de la Ciència
 

Eivissa: 7, 8 i 9 d’abril de 2011

www.balearsfaciencia.org

- La Fira de la Ciència és es una activitat que organitzen la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia i la Conselleria d’Educació i Cultura, adreçada a tots els públics, gratuïta, els objectius de la qual són:

  • Estimular el desenvolupament de la capacitat creativa i científica.
  • Potenciar la investigació.
  • Divulgar els coneixements científics i tecnològics, i construir una tradició pròpia.
  • Oferir un espai d’intercanvi de projectes, experiències i idees, entre, els educadors, la comunitat científica i tecnològica en general i el sector productiu.
  • Afavorir una actitud positiva envers la ciència i la tecnologia.
  • Sensibilitzar la societat de la importància del coneixement científic i de la investigació.

- La temàtica escollida per a la desena edició de la Fira de la Ciència és la química i els boscs (l’ONU ha declarat el 2011 Any Internacional de la Química i Any Internacional dels Boscs). La importància de la química en el desenvolupament de la humanitat, les reaccions químiques que ens envolten, la interacció entre els boscs i la humanitat, la influència dels boscs... formaran part d’aquesta Fira, de manera que es podran crear en els visitants inquietuds que ajudaran a desenvolupar i millorar les actituds de les persones davant la química i els boscs.

- La resolució de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia sobre la convocatòria de concessió d'ajuts per dur a terme activitats de difusió i divulgació científica i tecnològica per exposar-les a la Fira de la Ciència 2011, que tendrà lloc a Eivissa durant els dies 7, 8 i 9 d'abril de 2011, ha estat publicada al BOIB Num. 186 21-12-2010.
El termini per presentar les propostes acaba el
21 de gener de 2011.

---

PDF Llistat dels projectes i centres educatius seleccionats per la Comissió Avaluadora de la desena edició de la Fira de la Ciència de les Illes Balears 2-2-2011 NOU

---

PDF Resolució de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia de 9 de desembre de 2010 per la qual es fa la convocatòria pública d’ajudes de l’eix programàtic de governança i capital social, programa de divulgació de la ciència i la tecnologia, per a la participació de centres educatius que opten a desenvolupar projectes en un estand en la desena edició de la Fira de la Ciència de les Illes Balears

PDF Dinamitzadors a les Illes Balears

>> Pàgina de la Fira de la Ciència 2011 amb documentació:

WORD Fira de la Ciència 2011

 

 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-