-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
NOVETATS
   
 

-Avís de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears
---

 
logo FBSTIB
 

- Us reproduïm la carta que ens ha enviat el Banc de Sang demanant la col·laboració de la comunitat educativa davant l'escassetat de reserves de sang:

- Estima/t/da amic/ga;

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) sol·licita la vostra atenció personal a fi de que dilluns que ve dia 2 de juny pogueu realitzar una donació de sang, vista la complexa situació de carestia en la qual ens trobam. No podem oblidar-nos d'aquells familiars, amistats o coneguts que puguin acudir i estar amb nosaltres.

Una donació assegura la transfusió per a tres persones. L’objectiu d’aquesta campanya és que acudeixin el màxim nombre de persones possibles, a més dels donants habituals, també els que no ho són, per tal de pal·liar l’augment de la necessitat de sang que generen els accidents de trànsit, les intervencions quirúrgiques, els tractaments contra el càncer, etc.

La sang no es pot fabricar i només pot obtenir-se d’altres persones, mitjançant donacions. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys pot ser donant.

La donació de sang és un acte voluntari i altruista d’ajuda als altres. Té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les persones malaltes que necessiten sang.

Aprofitam l’ocasió per agrair la teva col·laboració d’avantmà.

Et necessitam, vine a donar sang!

Important: pots realitzar la teva donació al nostre punt fix de donació, Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, c/Rosselló i Caçador, 20, de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:30 hores. Els dissabtes de 9:00 a 13:30. Pàrquing i O.R.A. gratuïts. O bé, pots consultar les campanyes de donació més properes a la teva localitat a la pàgina web www.fbstib.org

---

PDF Carta de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB)

29 de maig de 2008

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-