Propostes
 
 
 
 

 

 


II CIRCULAR DEL SEMINARI D'AMBIENTALITZACIÓ DE CENTRES

ESCOLARS DEL CEP DE PALMA

(enviat per correu electrònic el 12-03-04)


Benvolguts companys:


Al mes de març de l'any 2003, com recordareu, es va posar en marxa el nou "Pla de gestió de residus perillosos i especials als centres educatius públics de les Illes Balears". Dins d'aquest pla es contemplava la recollida d'aquests residus per part de l'empresa ABH que ho va fer fins a finals del 2003. A partir de gener del present any aquesta recollida s'ha deixat de fer perquè els nous responsables de la Conselleria d'Educació no han renovat el contracte amb l'esmentada empresa. Els membres del Seminari d'Ambientalització del CEP de Palma consideram que, donada la necessitat perentoria de donar un tractament adequat a aquests tipus de residus, per a que no acabin llançats "per la pica" o barretjats amb els fems dom èstics, contaminant l'entorn, s'hauria de tornar a posar en marxa aquest pla, el més aviat possible.


Per tal de que aquest pla es pugui tornar a posar en marxa, cadria fer una demanda individualitzada per part de cada centre (amb la qual cosa es feria una major pressió davant de l'administració educativa!). Us adjuntam un model de sol·licitud (clica aquí per baixar-la) per si estau interessats en col·laborar en aquesta iniciativa (convendria que ho enviàs el director del centre de la manera més oficial possible).

 

En cas de que el vostre centre enviï la sol·licitud adjunta, vos agrairíem que ens informassiu per correu electrònic a l'adreça del seminari d'ambientalització de centres escolars.

 

Palma, 12 de març de 2004

 

Ben cordialment

Els membres del Seminari d'Ambientalització de centres escolars del CEP de Palma

 

 

Tornar