-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
-
 

-Servei de Projectes Lingüístics
---

 
Accions del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport

LOGO MEC

---

- ALTRES CONVOCATÒRIES  
     
>> Beques de Bèlgica NOU
La Comunitat Francòfona de Bèlgica ofereix 5 beques per a (futurs) professors de francès:
Tres beques per a (futurs) professors de francès com a llengua estrangera (Stage international d’été en didactique du FLE) a la Universitat Catòlica de Louvain-la-Neuve.
Dues beques per a (futurs) professors de francès com a llengua estrangera (Stage pour (futurs) professeurs de français langue étrangère FLE) a la Universitat de Lieja.
Els candidats han de ser espanyols o residents a Espanya que estan estudiant o que hagin estudiat a Espanya. Termini de sol·licitud: 2 d'abril de 2016.
Més Informació:
PDF
     
>> PROGRAMA ARGO
Resolució d'1 d'octubre de 2015, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es concedeixen ajudes a titulats d'universitats espanyoles per realitzar pràctiques formatives en empreses amb seu en països integrats al Programa ARGO.
Més informació:
PDF
     
>> Beca del govern francès
L'agregada de cooperació lingüística per al francès de l’Ambaixada de França, Institut francès-Barcelona, convoca una beca del govern francès per una estada d’estudis de 15 dies a França durant l’estiu 2014 a un(a) professor(a) de francès o de disciplina no lingüística en francès (DNL) d'un centre educatiu públic de secundària de les Illes Balears.
Aquesta estada podrà dur-se a terme en un dels organismes de formació francès següents: CIEP, Carel, CLA, CAVILAM en les dates que trieu.

Per presentar la vostra candidatura, cal:
- tenir nacionalitat espanyola
- no haver gaudit d’una beca del govern francès des de 2010
- enviar una carta personalitzada així com el vostre cv (per mail) amb el següent títol Candidature à une bourse du gouvernement français abans del 19 de maig (data límit sense excepció) a:
cecilia.goloboff@institutfrancais.es

• La persona seleccionada per gaudir d’una beca del govern francès per aquest estiu ha esta na Laura García Gámiz, professora de llengua i literatura francesa de l’IES Bendinat.
Per a més informació, la persona de contacte és l’agregada de cooperació lingüística, Cecilia Goloboff
cecilia.goloboff@institutfrancais.es
     
>> Convocatòria de la Oficina d’Economia i Cultura de Taipei en Espanya (OECT) de 3 beques per estudiar carreres de Grau, Màster o Doctorat en la República de Xina. Requisits: - Ser major de 18 anys - Nivell educatiu mínim batxillerat - Tenir la nacionalitat espanyola Les carreres es podran cursar en anglès Termini: 31 de març de 2014 PDF
-
 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-