Beca Benjamin Franklin 2016

   programes   
info Convocatòria d'una/dues beques per participar en els Instituts d'Estiu Benjamin Franklin 2016 als Estats Units d'Amèrica per a joves entre 16 i 18 anys.

L'Ambaixada dels Estats Units a Espanya selecciona un o dos estudiants espanyols, andorrans o residents a Espanya o Andorra, per participar en els Instituts d'Estiu Benjamin Franklin, un programa finançat pel Departament d'Estat dels Estats Units per promoure les relacions entre les joves generacions d'europeus, asiàtics i nord-americans.

Els estudiants seleccionats participaran en un programa intensiu enfocat en els assumptes globals als quals s'enfronten els joves a banda i banda de l'Atlàntic. Els participants duran a terme una gran varietat d'activitats: seminaris, programes de servei comunitari i voluntariat, viatges d'estudi i esdeveniments culturals. Treballaran en un projecte conjunt i exploraran com els joves d'avui interactuen amb els mitjans de comunicació, tant en la seva faceta de consumidors com de productors d'informació. Abordaran també com la llibertat d'expressió imposa als ciutadans tan drets com a responsabilitats.
arrow més info

arrow CONVOCATÒRIA OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://exchanges.state.gov/non-us/program/benjamin-franklin-summer-institutes
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria 2016
termini Termini:
Divendres, 26 de febrer de 2016 fins a les 18 h.
docs Documentació:
PDF Formulari d'aplicació

doc Carta de referència
[ Tancar finestra ]