Beques Fulbright Estiu 2015

   programes   centres
info Es convoca una beca dirigida a joves universitaris entre 19 i 23 anys que estan matriculats actualment en el segon o tercer curs del grau per assistir a un Institut d'Estiu de cinc setmanes als Estats Units.
arrow Objectius: Es proposaran quatre candidats per assistir a un dels dos Instituts d'Estiu 2015 que tindran lloc en universitats nord-americanes. A part de l'enfocament acadèmic de cada Institut, el programa pretén familiaritzar als participants amb la cultura i societat nord-americana. L’U.S. Department of State, que delega en la Comissió, patrocina aquest Programa i realitzarà la selecció final de candidats.

Termini de presentació de sol·licituds: Del 02 de febrer de 2015 al 23 de febrer de 2015.

Disciplines: Estudis Mediambientals i Desenvolupament Social.

Requisits: Ser espanyol o ciutadà de la Unió Europea, tenir entre 19 i 23 anys; estar estudiant actualment el segon o tercer curs del grau universitari a Espanya, tenir un bon expedient acadèmic i ser capaç de comunicar-se en anglès en un entorn acadèmic.

Documentació imprescindible:
- DNI o passaport
- Fotografia recent
- Expedient acadèmic informatiu dels estudis universitaris realitzats (primer curs o primer i segon curs, segons el cas)
- Opcional: resultats del TOEFL o IELTS

- En paper: Dues cartes de referència en anglès

Durada: Cinc setmanes.

Període de gaudi: juny-juliol de 2015

Dotació: La beca cobreix totes les despeses associades a la participació en l'Institut, incloent-hi: viatge i transport, cost del curs, allotjament en residències universitàries, manutenció i una altra assignació per a llibres, activitats culturals i despeses imprevistes durant la durada del curs. S'inclou també una pòlissa d'assegurança d'accident i de malaltia.

Entrevistes personals: Març 2015

Observacions: Pot accedir a l'imprès de sol·licitud electrònica, que només estarà disponible durant el període d'obertura de la convocatòria, des d’aquest link: http://fulbright.es/solicitudes/electronicas/1455


arrow -
links Enllaços d'interès:
http://fulbright.es/convocatorias/ver/1455/institutos-de-verano-para-jovenes-universitarios/verano-2015
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria Beca Fulbright 2015 “Instituts d’estiu per a joves universitaris”
termini Termini:
23 de febrer de 2015
docs Documentació:

Sol·licitud (web) Sol·licitud en línia

DOC Carta de referència

[ Tancar finestra ]