Concurs d'anglès The Fonix 2014

programes   programes   programes
info Convocatòria del “6è Concurs d’Anglès Interescolar de les Illes Balears” (THE FONIX 2014).

Aquest concurs s’organitza amb la finalitat de contribuir al foment de la motivació de l’aprenentatge de la llengua estrangera per part dels alumnes de nivells no universitaris.
La participació en el concurs és gratuïta i es finança exclusivament amb les aportacions dels organitzadors, patrocinadors i col·laboradors. El concurs compta amb el suport de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, com a activitat adreçada a la millora de l’aprenentatge de la llengua estrangera.

fonix12
arrow

6è CONCURS D’ANGLÈS INTERESCOLAR DE LES ILLES BALEARS “THE FONIX 2014”

DESTINATARIS: Alumnes de 5è i 6è d’educació primària, 1r a 4t d’ESO, i 1r i 2n de batxillerat i dels nivells paral·lels en cicles formatius de grau mitjà i superior de qualsevol centre educatiu d’ensenyament reglat.

PREMIS:

Tots els concursants de la fase territorial i els centres dels quals procedeixin rebran un diploma acreditatiu de concursant o centre participant. A més a més, es donaran les següents categories de premis:

PREMIS PER ALS ALUMNES

- 4 estades a “English Summer Camps” de Catalunya de 2 setmanes per als 4 concursants guanyadors absoluts en les categories de 5è de primària a 2n d’ESO.

- 4 estades a un país de parla anglosaxona de com a mínim 10 dies per als 4 concursants guanyadors absoluts en les categories de 3r d’ESO a 2n de BATX/CFGM/CFGS

- 8 cursos extensius a distància d’anglès i 8 lots de material escolar per al segon classificat de cada categoria.

- 32 lots de material escolar, per a la resta de concursants classificats a la fase final.

PREMIS PER ALS PROFESSORS

- Tots els responsables del concurs dels centres amb alumnes que hagin quedat entre els 48 finalistes per a la prova final rebran un premi, en base al següent criteri:

- 1 curs de metodologia de llengua anglesa per als responsables amb alumnes finalistes classificats en la 1ª posició final de cada categoria.

- Prioritat per a la participació a les activitats de formació permanent del professorat adients al seu perfil professional organitzades per la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, per als responsables amb alumnes finalistes classificats entre la 2ª i 3ª posició final de cada categoria.

- 1 lot de material escolar per als responsables amb alumnes finalistes classificats a partir de la 4ª posició final de cada categoria.arrow Resultats de la prova final: http://www.balears.the-fonix.org/

Cerimònia de lliurament de diplomes i premis: 30 de maig de 2014
links Enllaços d'interès:
http://www.balears.concurs-angles.info/

Calendari: http://www.balears.the-fonix.org/calendari.html

Bases del concurs: http://www.balears.the-fonix.org/bases.html
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria del concurs THE FONIX 2014
termini Termini:
15 de gener de 2014
docs Documentació:
PDF Bases del concurs THE FONIX 2014
[ Tancar finestra ]