Concurs d'anglès The Fonix 2016

programes   programes   programes
info Convocatòria del “8è Concurs d’Anglès Interescolar de les Illes Balears” (THE FONIX 2016).

Aquest concurs s’organitza amb la finalitat de contribuir al foment de la motivació de l’aprenentatge de la llengua estrangera per part dels alumnes de nivells no universitaris.
La participació en el concurs és gratuïta i es finança exclusivament amb les aportacions dels organitzadors, patrocinadors i col·laboradors. El concurs compta amb el suport de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, com a activitat adreçada a la millora de l’aprenentatge de la llengua estrangera.

arrow

8è CONCURS D’ANGLÈS INTERESCOLAR DE LES ILLES BALEARS “THE FONIX 2016”

Hi haurà les categories següents de premis per als concursants classificats en fase final:

  • 4 estades a "English Summer Camps" de Catalunya de 2 setmanes per als 4 concursants guanyadors absoluts en les categories de 5è de primària a 2n de la ESO.

  • 4 estades en un país de parla anglosaxona de com a mínim 10 dies per als 4 concursants guanyadors absoluts en les categories de 3r de la ESO a 2n de BATX./CSCF.

  • 8 cursos extensius a distància d’anglès i 8 lots de material escolar per al segon classificat en cada categoria.

  • 32 lots de material escolar, per a la resta de concursants classificats a la fase final.

Tots els responsables del concurs dels centres amb alumnes que hagin quedat entre els 48 finalistes per a la prova final rebran un premi, en base al següent criteri:

  • Un curs de metodologia de llengua anglesa per als responsables amb alumnes finalistes classificats en la 1a posició final de cada categoria.

  • Prioritat per a la participació en les activitats de formació permanent del professorat adients al seu perfil professional organitzades per la Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives, durant el curs 2014-2015 per als responsables amb alumnes finalistes classificats entre la 2ª i 3ª posició final de cada categoria.

  • Un lot de material escolar per als responsables amb alumnes finalistes classificats a partir de la 4a posició final de cada categoria.

NOTA SOBRE ELS PREMIS:
Els concursants guanyadors d’edicions anteriors del Concurs i classificats en la 1ª posició, podran participar novament si ho desitgen, pero en cas de tornar a quedar classificats en la 1ª posició final del concurs, tindran com a premi un reconeixement explícit, pero no podran accedir als premis que els corresponen per classificació segons els apartats 3 i 7 de les bases.

 arrow NOVETAT Cerimònia de lliurament de diplomes i premis del 8è Concurs d’Anglès Interescolar de les Illes Balears (The Fonix)

PDF Llistat de guanyadors
PDF Detall de la notícia

Data i Lloc: Divendres dia 27 de maig, a les 17.00 hores, es realitzarà la cerimònia solemne de lliurament de diplomes i premis dels 34 guanyadors i finalistes absoluts de Mallorca i Menorca del 8è Concurs d'anglès Interescolar de les Illes Balears, a:
CAMBRA DE COMERÇ, SALA D’ACTES
Carrer de l'Estudi General, 7, 07001 Palma, Illes Balears

A Eivissa es realitzarà la cerimònia solemne de lliurament de diplomes i premis dels 14 guanyadors i finalistes absoluts divendres dia 3 de juny a les 17.00 hores a:
CAN VENTOSA, AULA 5
Av Ignacio Wallis, 26, 07800 Eivissa
links Enllaços d'interès:
Portal: http://www.balears.concurs-angles.info/

Calendari:

10 de novembre de 2015 – 15 de gener de 2016: Inscripció de centres que vulguin participar.

15 de gener – 4 de març 2016: Termini per descarregar i poder realitzar la Prova de la Fase Local a dins dels mateixos centres educatius.

Fins al dia 12 de març de 2016: Termini per inscriure els finalistes del centre a la Prova de la Fase Territorial.

Realització de la Prova de la Fase Territorial Insular: Dissabte 19 de març a les 12 hores als CEPs de Palma, Maó i Eivissa.

A partir del 12 d’abril, publicació a la web del concurs dels guanyadors de la prova territorial que passen a la gran final absoluta.

Fins al dia 19 d'abril, comunicació de baixes o renúncies de participació en la fase final.

Dissabte 23 d’abril de 2016, a les 12 hores: Realització de la Prova Fase Final Absoluta.

Divendres 27 de maig de 2016: Cerimònia de lliurament de diplomes i premis.
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria del concurs THE FONIX 2016
termini Termini:
15 de gener de 2016
docs Documentació:
WWW Bases del concurs THE FONIX 2016
[ Tancar finestra ]