Ajuts per participar en cursos d'immersió en llengua anglesa organitzats per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo

   programes   centres
info Convocatòria d’ajuts per participar en cursos d’immersió en llengua anglesa organitzats per La Universitat Internacional Menéndez Pelayo per a titulats en Màster en Professorat i Mestres.
arrow Els beneficiaris assistiran a un curs intensiu d'immersió lingüística en anglès, en règim d'internat, de cinc dies de durada, entre el 4 d'abril i el 16 de desembre de 2016 en algun dels següents emplaçaments: Santander, la Corunya, Conca, València, Sevilla i Pirineus.

Destinataris:
Titulats en Màster en Professorat d'Ensenyament Secundari Obligatori i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes i Mestres que compleixin els restants requisits establerts.
Requisits:
- Per als sol·licitants amb Diplomatura o Grau de Mestre en qualsevol de les especialitats, haver finalitzat aquests estudis en algun dels següents cursos acadèmics: 2012/13, 2013/14 o 2014/15.
- Per als sol·licitants amb titulació de Màster en Professorat d'Ensenyament Secundari Obligatori i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes, haver finalitzat aquests estudis en algun dels següents cursos acadèmics: 2012/13, 2013/14 o 2014/15. Tenir una nota mitjana en l'expedient acadèmic superior a 8,00, i superior a la qual s'estableixi com a nota de tall en funció del total d'ajudes a concedir.


arrow CONVOCATÒRIA OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/200495/ficha/200495-2016.html
convocatòria Convocatòria:
BOE núm. 31 (5 de febrer de 2016)
termini Termini:
7 de març de 2016
docs Documentació:
No es requereix aportar documentació al moment de presentació de la sol·licitud. Les universitats proporcionaran al M.I.C.D. la nota requerida a través de mitjans informàtics.

www Sol·licitud en línia
[ Tancar finestra ]