Ajuts per participar en cursos d'immersió en llengua anglesa organitzats per la UIMP, destinats a alumnes universitaris, d’EAS, altres estudis superiors i FPGS

   programes   centres
info Ajuts per participar en cursos d'immersió en llengua anglesa organitzats per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, per a alumnes universitaris, d’ensenyaments artístics superiors, altres estudis superiors i FP de grau superior.

Convocatòria en règim de concurrència competitiva fins a 14.000 ajudes per seguir un curs d'immersió lingüística en anglès organitzat per la Universitat Menéndez Pelayo.

Els beneficiaris assistiran a un curs d'agilitat oral en anglès amb una duració de cinc dies i que es desenvoluparà en règim d'interinitat de diumenge horabaixa a dissabte migdia a les seus i dates que es recullen en l'annexe de la convocatòria.
arrow Requisits:

1. No haver complert 30 anys a 31 de desembre de 2016.
2. Haver estat becari per a Ensenyaments Universitaris, Ensenyaments Artístics Superiors, Altres estudis Superiors, Formació Professional de Grau Superior o segon curs de Batxillerat, en les convocatòries que s'enumeren a les bases.
3. Complir els requisits econòmics que es detallen en la convocatòria. L'ordre d'adjudicació de les ajudes vindrà determinat d'acord amb la renda per càpita de la família.
4. Tindran preferència els sol·licitants que no hagin estat beneficiaris d'aquesta ajuda en els anys anteriors.


arrow CONVOCATÒRIA OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/996200/ficha/996200-2017.html
convocatòria Convocatòria:
BOE núm. 14 (17 de gener de 2017)
termini Termini:
16 de febrer de 2017
docs Documentació:
www Sol·licitud en línia
[ Tancar finestra ]