Ajuts per a alumnes de 2n d'ESO per participar en un Programa d'immersió lingüística en anglès a Espanya,
durant l'estiu de 2017

   programes   programes
info Es convoquen, en règim de concurrència competitiva, 500 ajudes per a l'alumnat de 2n d'ESO per a la participació en una de les colònies de dues setmanes de durada, organitzades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport durant el mes d'agost de 2017.
arrow Descripció: Els beneficiaris assistiran a colònies d'immersió lingüística, en règim d'internat, durant una quinzena del mes d'agost, en les quals treballaran aspectes orals de la llengua anglesa mitjançant activitats lúdiques i esportives que es desenvoluparan en instal·lacions situades al territori espanyol peninsular.

Destinataris: Alumnes de 2n d'ESO que compleixin els requisits establerts.

Requisits: Alumnes matriculats en 2n d'ESO durant el present curs 2016/2017. Haver obtingut, com a mínim, "notable (7) " com a nota mitjana del curs 2015-2016 i "notable (7) " com a nota final en l'assignatura d'anglès en el mateix curs. No haver estat beneficiari de l'ajuda en convocatòries anteriors.

Durada: 13 a 27 d'agost de 2017.


arrow CONVOCATÒRIA OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/extraescolares/colonias-vacaciones-2-eso.html
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria 2017
termini Termini:
29 de juny de 2017
docs Documentació:
WWW Accés al servei on-line
[ Tancar finestra ]