Beques per a participar en un curs intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya,
durant el mes de juliol de 2013

   programes   programes
info La Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, convoca unes beques per a participar en un programa intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya, aquestes beques estan destinades a estudiants de Batxillerat, de Grau mitjà de Formació Professional, d’Arts Plàstiques i Disseny, d’Ensenyances Esportives, d’Ensenyances Professionals de Música i Dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.
arrow Aquesta convocatòria va adreçada als estudiants de tot el territori nacional que siguin becaris de l'Estat. Aquests cursos tindran una durada d’una setmana i es desenvoluparan en règim de internat i pensió completa a partir del 30 de juny i durant el mes de juliol de 2013.
Podran sol·licitar aquests ajuts els joves que hagin nascut entre el dia 1 de gener de 1993 i el 31 de desembre de 1996 i estiguin matriculats durant el curs 2012-2013 en qualsevol d’aquests cursos: Batxillerat, Grau mitjà de Formació Professional, Grau mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny, Grau mitjà d’ Ensenyaments Esportius, Grau mitjà d’Ensenyaments Professionals de Música i Dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.


arrow -
links Enllaços d'interès:
https://sede.educacion.gob.es/portada.html (apartat «Tràmits i Serveis»).
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria 2013 (BOE núm. 43 (19 de febrer de 2013))
termini Termini:
14 de març de 2013
docs Documentació:
-
[ Tancar finestra ]