Beques per participar en un curs d'immersió lingüística en anglès a Espanya
durant el mes de juliol de 2015

   programes   
info Beques per a alumnes de batxillerat, de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi o avançat, per participar en un programa d’immersió lingüística en anglès a Espanya durant l’estiu de 2015.
arrow La Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats convoca unes beques per participar en un programa intensiu d’immersió lingüística en anglès a Espanya. Aquestes beques estan destinades a estudiants de batxillerat, de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.

Aquesta convocatòria va adreçada als estudiants de tot el territori nacional que siguin becaris del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport el curs 2014-2015. Aquests cursos tindran una durada d’una setmana i es desenvoluparan en règim d’internat i pensió completa a partir del 30 de juny i durant el mes de juliol de 2015.

Poden sol·licitar aquesta beca els joves que hagin nascut entre l’1 de gener de 1995 i el 31 de desembre de 1998 i estiguin matriculats durant el curs 2014-2015 en qualsevol curs dels següents estudis: batxillerat, grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.


arrow -
links Enllaços d'interès:
https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas/curso-intensivo-inmersion-ling-ingles-en-espana/curso-intensivo-inmersion-ling-ingles-en-espana-2015.html
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria 2015
termini Termini:
17 de març fins al 9 d'abril de 2015
docs Documentació:
Pàgina web Accés online a la convocatòria
[ Tancar finestra ]