Beques per participar en un curs d'immersió lingüística en anglès a Espanya
durant el mes de juliol de 2016

   programes   
info Beques per a alumnes de batxillerat, de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi o avançat, per participar en un programa d’immersió lingüística en anglès a Espanya durant l’estiu de 2016.
arrow La Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats convoca unes beques per participar en un programa intensiu d’immersió lingüística en anglès a Espanya. Aquestes beques estan destinades a estudiants de batxillerat, de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.
Aquesta convocatòria va adreçada als estudiants de tot el territori nacional que siguin becaris del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport el curs 2015-2016. Aquests cursos tindran una durada d’una setmana i es desenvoluparan en règim d’internat i pensió completa durant el mes de juliol de 2016.
Poden sol·licitar aquesta beca els joves que hagin nascut entre l’1 de gener de 1996 i el 31 de desembre de 1999 i estiguin matriculats durant el curs 2015-2016 en qualsevol curs dels següents estudis: batxillerat, grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, d’ensenyaments esportius, d’ensenyaments professionals de música i dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.


arrow CONVOCATÒRIA OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/998697/ficha/998697-2016.htm
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria 2016
termini Termini:
8 d'abril de 2016
docs Documentació:
Pàgina web Accés online a la convocatòria
[ Tancar finestra ]