eTwinning

programes   alumnat   centres
info És una acció educativa de la Comissió Europea que va néixer el 2005 dins del Programa d'Aprenentatge Permanent i que actualment s'inscriu en el marc del Programa Erasmus +.
https://www.etwinning.net/es/pub/index.htm

Aquest programa afavoreix la formació en competències bàsiques mitjançant la participació a una plataforma virtual per al desenvolupament de projectes escolars.
Hi poden participar professors d’educació infantil, educació primària i secundària i formació professional de totes les matèries, que treballen als centres educatius oficials. Aquesta acció europea consisteix en crear un agermanament escolar entre dos o més centres educatius de diversos països pertanyents a la UE a través de la plataforma eTwinning amb l’objectiu de dur a terme projectes educatius amb professors i alumnes.


Registres
Els professors adscrits als centres educatius poden registrar-se a la plataforma eTwinning.

Projectes d’agermanament
Professors de diversos països de la Unió Europea entren en contacte a través de la plataforma per fer projectes educatius amb alumnes.

Erasmus +
Aquest programa preveu projectes de “blended mobilities” que combinen projectes virtuals eTwinning amb mobilitats reals.

Ambaixadors eTwinning
El programa compta amb una xarxa nacional d'ambaixadors, docents experts en el programa, que assessoren els professors que desitgin començar un projecte.
http://etwinning.es/guia-red-nacional-embajadores-etwinning/?lang=es
Els professors interessats en ser ambaixadors del programa eTwinning, poden contactar amb: gordinas@dgfpfp.caib.es, indicant com a assumpte: “Ambaixador eTwinning”
arrow més info

arrow NOVETAT Esdeveniments de formació eTwinning i Premis Nacionals eTwinning 2017

Han sortit publicades en el BOE la Convocatòria “Esdeveniments de formació eTwinning 2017” (Resolució de 17 de febrer de 2017 de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats), per la qual es convoquen places d'assistència a esdeveniments de formació dins del marc de l'acció eTwinning i la Convocatòria de “Premis Nacionals eTwinning 2017” (Resolució de 15 de febrer de 2017 de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats) per a projectes realitzats total o parcialment durant el curs 2015/2016.
A continuació es troben els enllaços a la pàgina web del Servei Nacional de Suport eTwinning, on ve tota la informació de les 2 convocatòries, així com els enllaços a la pàgina web del MECD on es pot realitzar la sol·licitud.

Premios Nacionales 2017. Sol·licituds fins el 22 de març de 2017:
http://etwinning.es/premios-nacionales-etwinning-2017/
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/profesorado/profesorado-no-universitario/premios/premios-nacionales-etwinning.html

Eventos de Formación 2017. Sol·licituds fins el 14 de març de 2017:
http://etwinning.es/convocatoria-2017-de-asistencia-a-eventos-de-formacion-de-la-accion-etwinning/
http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/profesorado/profesorado-no-universitario/becas-ayudas/formacion/eventos-etwinning.html
links Enllaços d'interès:
Portal del Servei Nacional de Suport a Espanya: http://www.etwinning.es

Portal europeu: http://www.etwinning.net

[Eines TIC] Dissenya els teus propis llibres digitals: http://etwinning.es/ideas/herramientas-tic/?lang=es
convocatòria Convocatòria:
termini Termini:
docs Documentació:
PDF CONSELLS eTwinning PER A USUARIS
[ Tancar finestra ]