Euroscola 2017

programes   programes   programes
info Euroscola és un concurs escolar per a joves entre 15 i 18 anys que estudien Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Batxillerat o Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà en centres educatius espanyols, liderats per un/a professor/a de el seu centre.

euroscola
arrow S'OBREN LES INSCRIPCIONS PER AL CONCURS EUROSCOLA 2017 - XXIIIª EDICIÓ

L'Oficina d'Informació del Parlament Europeu a Espanya, en col∑laboració amb la Representació a Espanya de la Comissió Europea, la Secretaria d'Estat per a la Unió Europea (Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació) i, en aquesta ocasió, amb la col∑laboració especial de l'Ambaixada d'Itàlia, convoca la XXIII edició del Concurs Euroscola dedicat al 60 aniversari de la signatura dels Tractats de Roma (1957-2017).

En aquesta edició el Concurs està enfocat a donar a conèixer la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea com a text que recull els principis i valors dels pobles i ciutadans de la UE, després de 60 anys de compromís i camí junts.
Poden participar joves entre 15 i 18 anys que estudien Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Batxillerat o Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà en centres educatius espanyols, liderats per un/a professor/a de el seu centre.
Els equips guanyadors podran participar en una jornada Euroscola, a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, vivint una experiència inoblidable al costat d'altres joves de tota la Unió Europea.
A més, col∑laboren en el Concurs, amb premis addicionals, institucions com el INJUVE (Institut de la Joventut), el CJE (Consell de la Joventut d'Espanya), la Plataforma de Voluntariat Espanya i organismes de joventut i/o educació de les CCAA i ciutats autònomes espanyoles.
Les inscripcions ja estan obertes. Es realitzen a través de la pàgina web del concurs: www.euro-scola.com


arrow INSCRIPCIÓ OBERTA
links Enllaços d'interès:
http://www.euro-scola.com/
convocatòria Convocatòria:
Pàgina web CONCURS EUROSCOLA 2017
termini Termini:
Inscripció: a partir del 16 de febrer de 2017.

Termini de lliurament del treball: 6 d'abril de 2017.
docs Documentació:
PDF Informació del concurs (castellà)
[ Tancar finestra ]