Premi Europeu Carlemany de la Joventut 2013

   programes   programes
info El Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà conviden als joves de tots els Estats membres de la UE a presentar projectes que promoguin la integració i facilitin la comprensió entre els diferents pobles d'Europa. Els participants han de tenir entre 16 i 30 anys i ser ciutadans d'un dels 27 Estats membres de la Unió Europea.

carlomagno
arrow El «Premi Juvenil Europeu Carlemany» té per objecte fomentar el desenvolupament d'una consciència europea entre els joves, així com la seva participació en projectes d'integració europea.
El Premi s'atorga a projectes empresos per joves en què es fomenti l'enteniment, es promogui el desenvolupament d'un sentit compartit d'identitat europea, i s'ofereixin exemples pràctics d'europeus que convisquin com una sola comunitat.
El “Premi Juvenil Europeu Carlamany” l’atorguen conjuntament cada any el Parlament Europeu i la Fundació del Premi Internacional Carlemany d’Aquisgrà.
Es concedeix un premi de 5.000 euros al millor projecte, de 3.000 euros al segon i de 2.000 euros al tercer. Com a part del premi, es convidarà als tres finalistes a visitar el Parlament Europeu (a Brussel•les o a Estrasburg). Així mateix es convidarà als representants dels 27 projectes nacionals seleccionats a un viatge de quatre dies a Aquisgrà, Alemanya.
Els premis atorgats als tres millors projectes seran presentats pel president del Parlament Europeu i per un representant de la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà.

Instruccions per emplenar l'imprès de sol·licitud

1. Omplir les dades personals per a la persona o el grup. Afegiu o suprimiu noms si és necessari. Nota important: Cada grup o persona ha d'emplenar el seu propi imprès. No s'acceptaran impresos emplenats per tercers (per exemple professors, persones majors de 30 anys, etc.).

2. Descarregui l'imprès de Declaració del Sol·licitant (Declaració sobre el finançament de la UE), empleni'l amb totes les informacions requerides, signeu-lo, escanegeu-lo i carregueu com a annex.

3. Pel que fa als detalls del projecte, tingui present que haurà de carregar la descripció completa d'aquest com annex. Nota important: Si s'adjunta el projecte en format pdf, li preguem inclogui també un arxiu Word amb el mateix document, de no fer-ho així, no s'ha pendrà en consideració el document. Si cal, adjunti més d'un fitxer. Els formats previstos són: doc (x), pdf, xls (x), ppt, odt, txt, jpg, gif.

4. Li preguem present el seu projecte en una sola llengua.

5. Si us plau, no oblidi presentar un resum del seu projecte en alemany (DE), francès (FR) o anglès (EN).
Nota important: El resum ha de ser curt però exhaustiu i comprendre els principals aspectes del seu projecte. Sovint el resum és el primer element en què es fixa el jurat en avaluar el projecte.

6. Li preguem prengui nota que, quan es tracti de projectes de grup i transnacionals, el projecte únicament podrà presentar-se en un país.

7. Després d’omplir totes les informacions requerides, premeu la tecla ENVIAR i esperi el missatge de confirmació. Posteriorment podrà imprimir una còpia de la sol•licitud per als seus arxius.


arrow -
links Enllaços d'interès:
http://www.charlemagneyouthprize.eu/view/es/forms.html
convocatòria Convocatòria:
Convocatòria oficial
termini Termini:
28 de gener de 2013

Publicació guanyadors:
7 de maig de 2013
docs Documentació:
-
[ Tancar finestra ]