La Quarta "R"
Joc, tu tries el material escolar
Guia de l'aula verda
Pla d'Ambientalització de l'IES Felanitx (curs 05-06)
Campanya "TU TRIES"

 

 


LA QUARTA "R”


Redueix, Reutilitza i Recicla. Ara, a més a més, Recolleix!

 

La Comissió de Medi Ambient de l'Institut de Felanitx ha preparat una nova acció referent al tema dels residus al nostre centre. L'acció s'emmarca dins la campanya posada en marxa a principi de curs, anomenada “Les 3 erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar”. Fins ara s'han col·locat contenidors dins totes les aules perquè els alumnes separin els residus que generen i els deixin en els contenidors de reciclatge corresponents a la placeta del bar.

Donat que això no és suficient, s'ha pensat fer una massiva Recollida i d'aquí el nom de l'acció “La quarta R”.

 

S'ha preparat un horari per a què tots els grups del centre facin una passada pels diferents espais exteriors per a recollir els fems que s'han anat acumulant des del principi de curs.

 

S'havia previst que els alumnes sortissen a fer recollida amb el seu tutor, però en un claustre es va decidir que hi sortirien indistintament amb qualsevol professor, només atenent a l'horari fixat.

 

A més a més, de millorar l'especte i salubritat dels patis, s'aprofitarà la recollida per a fer un petit estudi sobre el problema de generació de residus a l'Institut (clicau aquí per baixar l'enquesta). Les dades que es recolleixin es podran comparar amb l'estudi similar que es feu durant el curs 2000-2001.

 

Es tracta de què el major nombre possible de gent hi participi, per això es tindran en compte totes les suggerències que se'n facin.

Tornar