Ajardinament del centre
 Propostes nadalenques
 Projecte d'ambientalització familiar
Etiquetes ambientals
Reutilització de llibres de text i de lectura
Recomenacions sobre el material escolar dels alumnes
Gestió dels espais verds del centre
Proposta justificada per "substituir el paper de wàter, de neteja, dels laboratoris i de les tovalloles eixugamans, per paper reciclat
Activitat didàctica: "Els arbres del nostre pati"
   

 

 


ETIQUETES AMBIENTALS

 

 

Tot seguit teniu una mostra d'etiquetes ambientals destinades a sensibilitzar a la comunitat escolar dels temes mediambientals.

 

Com podreu comprovar algunes tenen una finalitat purament informativa mentre que d'altres pretenen arribar a formar als nostres alumnes i companys/es sobre les conseqüències en el medi ambient de la utilització inadequada d'aparells qüotidians.

 

Algunes d'aquestes etiquetes s'han elaborat en col·laboració amb el Departament d’Arts Gràfiques de l'institut a partir del generós oferiment del Cap del Departament d’Arts Gràfiques, en Joan Dols. El Coordinador Ambiental va elaborar un esborrany del contingut d’aquests cartells i, posteriorment, els alumnes d’Arts Gràfiques, i especialment en Joan Dols, els varen donar la composició i al forma definitiva per a que fossin més atractius i fàcils de llegir.

 

Altres etiquetes han estat elaborades íntegrament pels components de la comissió ambiental amb la finalitat de servir de suport a campanyes que es realitzen al centre com és el cas de les etiquetes que s'han ubicat als lavabos i laboratoris del centre per informar sobre el perquè s'ha substituït el paper de vàter, de neteja, de laboratori i de tovalloles eixugamans per paper reciclat

 

En total s’han elaborat i distribuït pel centre quatre tipus d'etiquetes que com podreu comprovar apareixen repetides perquè aixi és talment com les imprimim per a la seva utilització posterior.

 

 

 

INFORMATIVES

 

 

FORMATIVES

 

Amb col·laboració amb el departament d'Arts Gràfiques de l'institut
   

Per què hem canviat el tipus de paper de wàter i el de les tovalloles eixugamans?

 

Per què hem canviat el tipus de paper de neteja i dels laboratoris?

 

 

 

Josep Antoni Casas López

Coordinador Ambiental de l'IES Josep Maria Llompart

Curs 05-06

 

Tornar