IES Son Pacs

 

Pla d'ambientalització de l'IES Son Pacs
El Projecte Músnoc
Exposició: "On t'en vas amb tant d'envàs?"
Projecte europeu sobre residus
Exposició: "El problema de l'efecte hivernacle"
Programa Paper: residu mínim
Participació Congrés d'educació ambiental a Càceres amb alumnat
Papers AMBIENTALS interns
Papers AMBIENTALS per a les famílies
Jornades TOTSolar
Avaluació de la gestió ambiental i del grau de sensibilització del professorat
Projecte AIGUA
Protocol per a la millora de la Gestió dels Residus Perillosos a l'IES Son Pacs
Jornades TOTEnvàs
Programació de la Coordinació Ambiental de l'IES Son Pacs (curs 07-08)
Projecte InSOStemible

 

 


per a les famílies

 

Papers AMBIENTALS per a les famílies neix amb una triple voluntat. Primer voldria ser un mitjà de comunicació de les nostres inquietuds sobre la problemática ambiental actual. Efectivament, pretén ser un lloc de reflexió sobre aquesta temàtica. També voldríem que des d’aquí vos poguéssim exposar el que pensam sobre el paper que ha de jugar l’escola en relació a la crisi ambiental actual, és a dir, pretén ser un lloc on podreu trobar informació sobre com estam enfocant aquesta temàtica a l’IES Son Pacs i de les activitats que es van desenvolupant. A més, desitja obrir la possibilitat de participació de les famílies en aquest sentit.

L’IES Son Pacs té una certa tradició d’ambientalització. Ja fa anys que programam activitats de caire ambiental i que participam en programes de diferents entitats. Tota aquesta tasca va permetre l’obtenció del distintiu de “Centre Ecoambiental” durant el curs passat.

Enguany, la nostra participació a l’Agenda 21 Escolar ha de suposar una nova oportunitat per reforçar els vincles entre escola i l’entorn immediat i entre l’escola i les famílies.

L'Agenda 21 Escolar és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l'ambiciós projecte d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, que cobreixi les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seves.

         Per descarregar els diferents números clicau a sobre del nom:

 

Papers AMBIENTALS per a les famílies

 

 

Joan A. Estades Castanyer

IES Son Pacs

 

 

Tornar