-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Camps d'aprenentatge de les Illes Balears
---

 

[ Anar als camps d'aprenentatge de les Illes Balears ]

El termini de sol·licituds per a la participació en les activitats dels diferents camps d’aprenentatge de les Illes Balears durant el curs 2016-2017 s’obrirà el dia 2 de setembre de 2016 i es tancarà el dia 14 de setembre de 2016.

La informació corresponent a l’oferta educativa dels camps d’aprenentatge (ubicació, objectius, metodologia, funcionament, activitats, recursos, etc.) es troba a la web http://www.campsdaprenentatgeib.org

Les sol·licituds de participació a les activitats s’hauran de tramitar mitjançant la pàgina web de cadascun dels camps d’aprenentatge.

PDF Instruccions que regulen la sol·licitud de participació en els camps d’aprenentatge NOU 2/9/16

 

>> Els camps d’aprenentatge de la Conselleria d’Educació i Universitat són un servei educatiu que depèn del Servei d’Innovació Educativa (SIE) de la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat.
Ofereixen al professorat i a l’alumnat la possibilitat de realitzar estades en un medi singular. La seva finalitat és treballar objectius i continguts del currículum, especialment els de l’educació ambiental.

---

>> Anar als camps d’aprenentatge de les Illes Balears: [ Anar als camps d'aprenentatge de les Illes Balears ]

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-