-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
-
 

-Programes d'educació ambiental
---

 
L'aposta
Programa educatiu sobre el canvi climàtic i la reducció d’emissions de CO2

---
 

>> Aquest curs 2008/09, l'associació Amics de la Terra ha iniciat la 7a edició de la campanya adreçada als centres educatius anomenada “L'Aposta”.

Amics de la Terra és un grup ecologista d'àmbit balear (que forma part de Amigos de la Tierra España i de Friends of the Earth International - FOIE) que té com a objectiu la conservació del medi ambient a partir d'un desenvolupament econòmic i social compatible amb la preservació dels recursos naturals.

“L’Aposta” és una campanya amb antecedents en altres països europeus que té l'objectiu de divulgar entre la joventut la possibilitat de dur a terme conductes d'estalvi d'energia.

Suposa realitzar una sèrie d’activitats destinades a l’alumnat encaminades a conèixer les accions humanes que provoquen l’emissió de gasos d’efecte hivernacle a la atmosfera, les conseqüències d’aquest excés de gasos i les solucions que podem adoptar directament en el centre escolar i, paral•lelament, a les nostres llars. L'alumnat, a través del seu centre escolar, podrà prendre mesures per estalviar energia i reduir les emissions de CO2, principal gas de l'efecte hivernacle.

Per aconseguir tot això, es posa a l'abast del professorat un material didàctic i de suport. També es mantenen reunions de seguiment i assessorament amb d’Amics de la Terra.

El programa “L’Aposta” es promogut i finançat a totes les Illes per la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear i per l’Ajuntament de Palma, en aquest municipi.

Per a més informació:
Amics de la Terra
http://www.amicsdelaterra.org
correu elèctrònic: laposta@amicsdelaterra.org
telèfon: 646 50 99 92

 

IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-