-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2014-2015
---

-Cooperació Territorial


>> Programa IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA DURANT LA TARDOR 2015
  MEC

Ajudes per participar, durant una setmana, en algun centre d’una altra comunitat autònoma, fora de l’entorn escolar, per realitzar activitats que tenen per objectiu millorar la fluïdesa en llengua anglesa, alhora que es conviu amb un grup d’alumnes d’una altra comunitat autònoma.
Adreçat a alumnes de 6è de primària i de 2n d’ESO.
Grups de 20 a 25 alumnes acompanyats del seu professor/a d’anglès i un altre que tengui un nivell d’anglès adequat per al desenvolupament del programa.
Període de participació: torns setmanals durant el primer trimestre del curs 2015/2016 (setembre – novembre 2015).
Núm. de beques a Balears: 6è EP 4 grups (100 alumnes); 2n ESO 2 grups (50 alumnes).
Se seleccionaran els centres en funció dels criteris que estableix la convocatòria: qualitat del projecte, característiques socials i econòmiques del centre i es valorarà positivament no haver participat en el programa en convocatòries anteriors. L’ajuda assignada s’abonarà directament a l’empresa adjudicatària de la licitació convocada per a aquests efectes i serà finançada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
El transport fins a la comunitat autònoma en què es realitza l’activitat va a càrrec de l’alumnat.
Institucions implicades: Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

---
Documentació Documentació:
  PDF BOE núm. 130, 1 de juny de 2015
PDF Criteris de baremació
WWW Accés al tràmit telemàtic

Termini Termini: 20 de juny de 2015

---

>> Programa RECUPERACIÓ I UTILITZACIÓ EDUCATIVA DE POBLES ABANDONATS (ESTIU 2015)
  MEC

La Secretaría de Estado de Educación convoca ajudes per participar durant una setmana en les activitats del programa nacional para la educación complementaria de alumnos “Recuperación y Utilización Educativa de Pueblos Abandonados” durant els torns d’estiu de 2015.
L’ajuda inclou l’allotjament, l’estada i el desenvolupament de l’activitat. EIs trasllats van a càrrec dels participants.
Aquest programa, segons la modalitat, va adreçat a alumnes de 3r i 4t d’educació secundària, batxillerat, formació professional de grau mitjà i formació professional bàsica.
El programa “Recuperació i utilització educativa de pobles abandonats” que forma part dels programes nacionals per a l’educació complementària dels alumnes, és un projecte educatiu complementari al treball a les aules. Aquest projecte pretén apropar els joves al món rural i donar la possibilitat de comprendre la necessitat d’un canvi d’actituds per assegurar el futur equilibri entre l’home i el seu entorn. A més, preveu el treball en diferents àmbits: mediambiental, recuperació cultural i física, salut, animació i convivència.
A continuació trobareu la resolució corresponent a la convocatòria:
-Resolució de 7 d’abril de 2015 per la qual es convoquen ajudes per participar en el programa nacional para la educación complementaria de alumnos durant els torns d’estiu de 2015.

---
Documentació Documentació:
  PDF Resolució

Termini Termini: 8 de maig de 2015

---

>> Programa CAMPUS CIENTÍFICS D'ESTIU 2015
  MEC

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, organitzen la sisena edició del Programa Campus Científicos de Verano.
Es convoquen 1.920 places per participar en projectes científics dissenyats per professors universitaris i desenvolupats en departaments d’investigació de 16 Campus d’Excel·lència Internacional i Regional, entre els dies 28 de juny i 25 de juliol de 2015.
El programa, adreçat a estudiants de 4t d’educació secundària obligatòria i 1r de batxillerat, pretén que aquests alumnes tenguin una primera experiència de contacte amb la tasca investigadora, mitjançant la participació en projectes d’apropament científic.

---
Documentació Documentació:
  PDF Guia de presentació de sol·licituds
WWW Pàgina web www.campuscientificos.es

Termini Termini: 20 de març de 2015

---

>> Programa RUTES CIENTÍFIQUES, ARTÍSTIQUES I LITERÀRIES 2014
  MEC

Rutes Científiques, Artístiques i Literàries” és un recurs educatiu que permet a l’alumnat continuar el seu aprenentatge fora de l’aula i reforçar l’adquisició de les competències bàsiques.
Destinat a 80 grups de tota Espanya: 48 grups de 5è i 6è d’educació primària, 16 grups d’ESO i 16 grups de batxillerat i formació professional.

Les rutes es duran a terme entre els dies 2 i 29 de novembre de 2014.

Institucions implicades: Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

---
Documentació Documentació:
  PDF Resolució de 22 de juliol de 2014, BOE núm. 189, de 5 d'agost de 2014
WWW Accés al tràmit telemàtic

Termini Termini: 18 de setembre de 2014

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-