-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2014-2015
---

-Educació ambiental


>> Programa de CENTRES ECOAMBIENTALS 2014-2015
  PCE

Seguint l’objectiu marcat per l’Agenda 21 d’impulsar l’educació ambiental als centres educatius, i dins la línia d’ambientalització d’aquests engegada el curs 2004-2005, les conselleries d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, i Educació, Cultura i Universitats posen en marxa l’onzena convocatòria del
Programa de Centres Ecoambientals per al curs 2014- 2015.
El Programa de Centres Ecoambientals persegueix els objectius següents:
· Impulsar l’educació ambiental en el currículum dels centres educatius de les Illes Balears.
· Donar suport als projectes d’ambientalització dels centres educatius.

---
Documentació Documentació:
  PDF Llista de centres educatius de les Illes Balears que participen en el Programa de Centres Ecoambientals com a centres guia NOVETAT 4/3/15
PDF Llista històric de centres educatius de Illes Balears que participen en el Programa de Centres Ecoambientals NOVETAT 4/3/15


PDF Llista de centres educatius de les Illes Balears que participen en el Programa de Centres Ecoambientals. Curs 2014-2015 23/12/14

PDF Convocatòria del Programa de Centres Ecoambientals 2014-2015
PDF Carta de presentació

Annexes:

DOC Annex I || DOC Annex II || DOC Annex III || DOC Annex IV || DOC Annex V

DOC Annex VI || DOC Annex VII || DOC Annex VIII || DOC Annex IX || DOC Annex X

Termini Termini: 31 d’octubre de 2014

---

>> GUIA DE RECURSOS I ACTIVITATS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL
  Guia de recursos

La Guia de recursos i activitats d'educació ambiental pel curs 2014-2015 s'elabora amb l'objectiu de donar suport als centres educatius en la programació d'activitats ambientals.
En aquesta pàgina podeu trobar l'oferta de diferents administracions i entitats. La informació es troba en tres blocs: Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera, on trobareu un ventall d'activitats i recursos ambientals per als diferents nivells educatius.

---
Documentació Documentació:
  WWW Mallorca || WWW Menorca || WWW Eivissa - Formentera

Termini Termini: curs 2014-2015

---

>> SERVEI DE TRANSPORT PER A ACTIVITATS EDUCATIVES A LA SERRA DE TRAMUNTANA
  Serra de Tramuntana

El Consorci Serra de Tramuntana, amb el suport del Consell Insular de Mallorca, dóna la possibilitat a tots els centres educatius de primària públics i concertats de Mallorca de fer ús d’un servei de transport per als alumnes que es desplacin a la Serra de Tramuntana amb la finalitat de dur a terme activitats educatives durant el curs escolar 2014-2015.
Per a més informació poden podeu contactar amb Transunión Mallorca, S.L. a través del telèfon 971 43 04 01 o del fax 971 43 09 19 o del correu electrònic j.colom@transunion.info.

---
Documentació Documentació:
  PDF Carta de presentació

Termini Termini: curs 2014-2015

---

>> Premi HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS
  Premio Huertos Escolares Ecológicos

La Asociación Vida Sana i la Fundación Triodos presenten la segona edició del Premio Huertos Escolares Ecológicos. El premi també compta amb la col·laboració de la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE) i la revista Aula de l’editorial Graó.
El premi valorarà aquells centres que mitjançant un projecte d’hort escolar donin a conèixer als infants què és l’agricultura i l’alimentació ecològica.
El període per presentar els projectes comença dia 1 de juny i finalitza el 15 de juliol de 2015.
Les bases del premi es poden consultar a la web del projecte Mamaterra: http://www.mamaterra.info/es/premi.html

---
Documentació Documentació:
  WWW Pàgina web Premi Horts Escolars Ecològics

Termini Termini: 15 de juliol de 2015

---

>> XIV TROBADA PER A L'AMBIENTALITZACIÓ DE CENTRES EDUCATIUS
  EDUC4R

Dins el programa educatiu ambiental Educ4r (abans Mallorca Recicla) del Consell de Mallorca, Ecoembes i la Fundació Deixalles organitzen la XIV Trobada per a l'Ambientalització de Centres Educatius dia 14 de maig al Consell de Mallorca (carrer General Riera, 111).
En aquesta trobada es convida a participar tots els centres educatius de Mallorca, així com els tècnics que treballin en el camp dels residus i del medi ambient. Aquesta trobada pretén ser un espai d’intercanvi, de presentació d’experiències i de recursos que serveixin de model o estímul per desenvolupar projectes d’educació i acció ambiental en el camp dels residus i el consum, adaptats a les necessitats i els interessos dels participants, així com ajudar i estimular els professionals de l’ensenyament (formal i no formal) i els tècnics a introduir, ampliar o aprofundir en els temes ambientals amb la seva pràctica.

---
Documentació Documentació:
  WWW Pàgina web Educ4r (Consell de Mallorca)
WWW Formulari d'inscripció
PDF Programa

Termini Realització: 14 de maig de 2015

---

>> XX Concurs de dibuix mediambiental
“LA MAR, UN MÓN PLE DE VIDA DEL QUAL TU EN FORMES PART”
  Concurs de dibuix mediambiental

COPE MALLORCA i CADENA 100, amb la col·laboració de les conselleries d’Educació, Cultura i Universitats i d’Agricultura, Medi Ambient i Territori i d’altres administracions convoquen el XX concurs de dibuix mediambiental “La mar, un món ple de vida del qual tu en formes part”, adreçat a l’alumnat de 6è d’educació primària de Mallorca.
El lema d’aquesta edició té per objectiu fomentar la sensibilització sobre els efectes negatius de la contaminació de la mar, així com promoure la iniciativa d’actituds que contribueixin a la seva conservació.
Els centres interessats a participar-hi han d’emplenar la sol·licitud de participació abans del 23 de març de 2015 i enviar-la per correu electrònic a sie@dgoifp.caib.es o al fax núm. 971 17 68 88.
Termini d’inscripció: fins el 23 de març de 2015, inclòs
Termini de presentació dels treballs: fins el 22 de maig de 2015, inclòs

---
Documentació Documentació:
  PDF Carta als centres
PDF Bases del concurs
DOC Full de sol·licitud de làmines

Termini Termini: 23 de març de 2015

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-