-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2015-2016
---

-Educació esportiva


>> Activitats de la FUNDACIÓ REIAL MALLORCA
  Fundació Reial Mallorca

La Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat i la Fundació Reial Mallorca presenten l'activitat "Coneix el Mallorca des de dins. Ara jugues tu" i "Els jugadors visiten les escoles".
L'activitat
"Coneix el Mallorca des de dins" es desenvoluparà a les instal·lacions de l'Iberostar Estadi amb l'objectiu que els nins i nines participants puguin gaudir i aprenguin de manera lúdica i participativa tot el que envolta l'entorn del RCD Mallorca.
L'activat
"Els jugadors visiten les escoles" es durà a terme una vegada a la setmana segons disponibilitat de l'equip i segons el calendari de Lliga.
---
Documentació Documentació:
  PDF Carta als centres educatius
DOC Sol·licitud visites escolars a l’Estadi del RCD Mallorca
DOC Sol·licitud visites dels jugadors del RCD Mallorca
www Fundació Reial Mallorca

Termini Inscripció: a partir de l'1 d'octubre de 2015

---

>> Programa SUMA’T 2015-2016
  PROGRAMA SUMA'T

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d’Esports, ofereix un ventall ampli d'activitats esportives educatives, específicament adreçades als infants i als joves de Mallorca, per a dur a terme en horari lectiu en el marc dels centres escolars.
La proposta s’ha de desenvolupar durant el curs lectiu 2015-2016, concretament d’octubre a maig, i es divideix en dues vessants diferenciades:
Suma’t a l’esport a l’escola i Suma’t a l’esport saludable.
D’una banda, Suma’t a l’esport a l’escola vol oferir la possibilitat de conèixer i de gaudir d’esports que normalment no es practiquen ni es coneixen tant com d’altres de més estesos.
D’altra banda,
Suma’t a l’esport saludable vol donar a conèixer com millorar la pràctica esportiva i la incidència de l’esport en la salut de l’esportista, a la vegada que es fomenten uns hàbits esportius saludables i es transmeten valors positius independentment de la modalitat o especialitat esportiva que els joves en edat escolar practiquin.
Per a més informació us podeu adreçar a:
• Coordinació Suma't: Llorenç Gayà – Tel.: 618 980 452 A/e: sumat@esports85.com
• Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca: Núria Borràs - Tel.: 608 179 172 A/e: nborras@conselldemallorca.net

---
Documentació Documentació:
  PDF Guia SUMA'T 2015-2016 7.14 Mb
www Web Esport Base Mallorca

Termini Termini d'inscripció: del 7 de setembre al 9 d'octubre de 2015

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-