-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2016-2017
---

-Educació esportiva


>> Activitats de la FUNDACIÓ REIAL MALLORCA
  Fundació Reial Mallorca

La Fundació Reial Mallorca presenta l'activitat "Coneix el Mallorca des de dins. Ara jugues tu".
L'activitat es desenvoluparà a les instal·lacions de l'Iberostar Estadi amb l'objectiu que els nins i nines participants puguin gaudir i aprenguin de manera lúdica i participativa tot el que envolta l'entorn del RCD Mallorca.

---
Documentació Documentació:
  PDF Carta als centres educatius
DOC Sol·licitud de visites

www Fundació Reial Mallorca

Termini Inscripció: curs 2016-2017

---

>> Programa SUMA’T a l'esport a l'escola 2016-2017
  PROGRAMA SUMA'T

Vos volem presentar el programa SUMA’T a l’esport a l’escola 2016/17. Aquest programa és un programa que realitzam des de la Direcció Insular d’Esports del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.
Aquest programa és un programa que cerca la promoció dels esports més desconeguts que es practiquen a Mallorca a més de promocionar els valors del món de l’esport. Podreu trobar tota la informació d’aquest programa en els dos documents adjunts, mentre que en el primer podreu trobar un poc més d’informació, en el segon podreu trobar tot el catàleg d’informació.
Recordau que és un programa totalment gratuït per a vosaltres (a excepció dels tallers de waterpolo, piragüisme i vela que haurieu d’assumir el desplaçament fins al lloc).
Podreu fer LES INSCRIPCIONS a través de la pàgina web esportbasemallorca.net i anar a a la pestanya serveis i allà trobareu el SUMAT. Enguany com a novetat per tal de poder adaptar-nos més a les vostres necessitats vos demanam que ens contesteu una petita enquesta abans. Recordau a guardar el codi que se vos assignarà al finalitzar l’enquesta. Ens posam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, Equip directiu del SUMA’T Correu electrònic: sumat@esports85.com Tel: 618 980 452
---
Documentació Documentació:
  PDF Carta als centres
PDF Catàleg SUMA'T 2016-2017

www Web Esport Base Mallorca

Termini Termini d'inscripció: 30 de setembre de 2016

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-