-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Innovació Educativa 2018-2019
---

-Biblioteques escolars


>> Programa de formació i transferència TREBALL PER PROJECTES AMB EL SUPORT DE LA BIBLIOTECA ESCOLAR 2018-2019 i 2019-2020
  PROGRAMA TPSBE

La Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa posen en marxa la segona convocatòria del programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar (projectes documentals integrats)" per als cursos escolars 2018-2019 i 2019-2020.

Aquest programa vol promoure les competències docents en el treball per projectes de caràcter interdisciplinari o de projectes d'investigació amb el suport de la biblioteca escolar, els anomenats projectes documentals integrats. Els centres participants rebran una aportació econòmica per a l'aplicació del programa, així com assessorament i un programa formatiu per al disseny de la seva proposta de projecte i el seu acompanyament per a la posada en pràctica.

Destinataris: centres docents públics i concertats dependents de la Conselleria d'Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria.
---
Documentació Documentació:
  PDF Llista definitiva dels centres sol·licitants i seleccionats per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar (projectes documentals integrats)" NOVETAT 28/6/18
PDF Llista provisional dels centres sol·licitants i seleccionats per participar en el programa de formació i transferència "Treball per projectes amb el suport de la biblioteca escolar (projectes documentals integrats)"

PDF cat | PDF cast Resolució conjunta
PDF BOIB núm. 67, de 31/5/2018

PDF cat | PDF cast Annexos

Termini Termini de presentació: 15 de juny de 2018

---

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-