-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Viu la Cultura 2013-2014
---

 
SAECU
 

- La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, mitjançant el programa "Viu la cultura", posa a la disposició dels centres educatius de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera l’oferta d’activitats didàctiques per al curs 2013-2014.

"Viu la cultura", programa d’activitats didàctiques i culturals que la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats adreça a tots els centres educatius, té com a objectiu principal acostar tots els alumnes de les Illes Balears al món de la cultura i afavorir el contacte directe amb la nostra realitat cultural.

Enguany, com a novetat, s’ha de destacar la presentació del programa en format en línia; aquesta nova via facilita l’accessibilitat, la consulta i la sol·licitud d’activitats i és una manera d’agilitar tota la tramitació.

Com cada any, la proposta s’ha revisat i s’ha actualitzat amb activitats noves que permeten que tant el professorat com l’alumnat tenguin una selecció variada d’aspectes diversos de la nostra cultura a través de tallers, de concerts didàctics, de representacions teatrals, de xerrades o d’altres activitats.

L’oferta d’activitats que s’han preparat per al curs 2013-2014 es pot consultar a la web viulacultura.com

 
portada

 

---

>> Anar a la pàgina web “viulacultura.com”: [ Pàgina Viu la Cultura 1314 ]

 

 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-