-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Viu la Cultura 2016-2017
---

 
DGCULTURA
 

- «Viu la cultura» és un programa d’activitats didacticoculturals que la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, a través de la seva Direcció General de Cultura, adreça a tots els centres educatius i que té com a objectiu principal acostar tots els alumnes, petits i grans, de les Illes Balears al món de la cultura i afavorir un contacte directe amb la nostra realitat cultural.

Les activitats que es realitzen al mateix centre educatiu que les sol·licita (tallers d’art, de música, de ciència, les activitats de teatre i dansa, etc.) es marquen amb un encapçalament de color taronja (centre escolar). Les que es desenvolupen fora del centre educatiu, a un lloc o un espai determinat (concerts didàctics, les visites a museus, a centres d’exposicions, itineraris, etc.) es marquen amb un encapçalament de color verd (visita / sortida).

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports subvenciona una part del cost de les activitats. El preu que figura a cada activitat ja té la subvenció aplicada i és el cost per alumne que ha de pagar el centre als responsables de l’activitat el dia que es du a terme.

En el cas que es vulguin fer dues funcions de la mateixa activitat, aquestes s’han de fer el mateix dia i en un horari continuat. El centre educatiu pot sol·licitar un màxim de dues funcions subvencionades d’una mateixa activitat, que s’han de fer sempre dins el recinte escolar.

Les activitats, llevat que en el text que les descriu s’hi indiqui una altra cosa, es poden sol·licitar al llarg de tot el curs escolar. Les peticions es concediran d’acord amb el pressupost destinat a l’efecte.En tots els casos, les peticions s’atendran per estricte ordre d’arribada.

L’oferta d’activitats que s’han preparat per al curs 2016-2017 es pot consultar a la web viulacultura.com

 
portada

 

---

>> Anar a la pàgina web “viulacultura.com”: [ Pàgina Viu la Cultura 1314 ]

 

 
IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-