-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
PROGRAMES EDUCATIUS
   
 

-Viu la Cultura 2019-2020
---

 
logo

- «Viu la cultura» és un programa d’activitats didacticoculturals que la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de la seva Delegació de la Presidència per a la Cultura, adreça a tots els centres educatius, des de fa denou anys i té com a objectiu principal acostar tots els alumnes, petits i grans, de les Illes Balears, des d’un enfocament didàctic, al món de la cultura i afavorir un contacte directe amb la nostra realitat cultural.

El programa “Viu la cultura” s’adreça a tots els alumnes, des de l’ensenyament infantil (de 0 a 3 anys) fins a l’ensenyament secundari, batxillerat, cicles formatius, estudis universitaris i centres educatius de persones adultes (CEPA), amb l’objectiu d’apropar-los el món de la cultura, perquè així puguin desenvolupar les competències educatives del seu entorn més immediat.

A l’oferta del programa s’inclouen espectacles teatrals i musicals, tallers, itineraris, etc. relacionats amb els diferents àmbits culturals del programa.

Gran part de les activitats estan pensades per realitzar-se a l’aula, en un petit format, amb l’objectiu d’acostar la cultura a l’aula i també facilitar-hi l’accés. Cal destacar, també, les activitats que es realitzen a fora de l’aula, bé sigui a auditoris, com els concerts didàctics, o els itineraris històrics, les visites guiades i tallers.

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat subvenciona una part del cost de les activitats didàctiques que gestiona directament i actua com a plataforma de difusió de les activitats educatives realitzades per altres entitats no vinculades a la Delegació de la Presidència per a la Cultura.

L’oferta d’activitats que s’han preparat per al curs 2019-2020 es pot consultar a la web viulacultura.com

 
portada

 

---

>> Anar a la pàgina web “viulacultura.com”: [ Pàgina Viu la Cultura 1314 ]

 

 
IniciMapa EstadístiquesInformació RSSContacteES
-