-
[ Anar a l'inici del WEIB ]
El Web Educatiu de les Illes Balears
RECURSOS EDUCATIUS
   
 

-Cacera del tresor: "Galileo Galilei"
---

 

llengua catalana

Gertrudis Carreras Pons (gcarreras@educacio.caib.es)

CP Mare de Déu de Gràcia
Maó

Una cacera del tresor de de l’àrea de Coneixement del Medi, adreçada al 3r cicle de primària i 1r cicle d'ESO.

Enguany és l 'Any Internacional de l'Astronomia (AIA-IYA2009) i això representarà una celebració global de l'Astronomia i de la seva contribució a la societat, a la cultura i al desenvolupament de la humanitat. L'objectiu és motivar els ciutadans de tot el món a replantejar-se el seu lloc dins l'Univers.

Però no podem oblidar que l'any 1609, Galileo Galilei va mirar per primera vegada al cel amb un telescopi. Va ser el començament de 400 anys de descobriments que encara continuen.

Aquesta cacera del tresor té la finalitat de conèixer millor la vida d'aquest científic italià, així com els seus descobriments i la seva lluita per la llibertat d'investigació.

Imatge Cacera del tresor "Galileo Galilei"

---

Info: Una cacera del tresor és un tipus d'activitat didàctica molt senzilla que utilitzen els docents que integren Internet en el currículum. Consisteix en un seguit de preguntes i una llista de direccions de pàgines web, de les quals es pot extreure o inferir les respostes.

Les caceres del tresor són estratègies útils per adquirir informació sobre un tema determinat i practicar habilitats i procediments relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació en general i amb l'accés a la informació a través de la Internet en particular.

- Més informació a Caceres del tresor


IniciMapa del WEIBEstadístiques del WEIBInformació del WEIBRSSContacteES
-